УПЛ. 30 тур. «Динамо» - «Маріуполь» - 1:1. Звіт

УПЛ. 30 тур. «Динамо» - «Маріуполь» - 1:1. Звіт

Достовірно було відомо, що ні Денис Гармаш, ні Віталій Буяльський, точно не допоможуть команді в цьому протистоянні, однак будуть повністю готові на 9 травня - на фінал Кубка України.

Перший тайм виявився дуже важким для «біло-синіх» із точки зору гри і результату. Незважаючи на значну територіальну перевагу, якою підопічні Олександра Хацкевича володіли стартові 45 хвилин, хоч раз забити у «Динамо» так і не вийшло. Прекрасні моменти були й у Бурди, і в інших футболістів, але в голи вони не втілилися.

А ось «Маріуполь» забив. При чому зробив це досить несподівано - Борячуку вдався чудовий удар з-за меж штрафного. М'яч, обігнувши Бойка, залетів у дальній кут воріт.

Олександр Хацкевич у перерві провів дві заміни, освіживши фланг Вербичем і випустивши другого форварда - Мбокані. Уже традиційно, заміна спрацювала! Дьємерсі, який забив єдиний м'яч у Полтаві туром раніше, на 54-й хвилині заробив 11-метровий, який відразу реалізував Циганков.

Капітан «Динамо» відзначився вдруге вже на 60-й хвилині після прострілу Піварича зліва, але арбітр зафіксував офсайд.

Час минав, кияни накочували на ворота «Маріуполя», атака за атакою, але ворота залишалися неприступними. Бракувало останнього пасу. І, врешті-решт, його так і не вистачило.

За пару хвилин до кінця шанс вирвати перемогу знову ж таки був у Циганкова, але Віктор із фантастичної позиції з меж штрафного пробив вище воріт.

1:1 - невтішна нічия.

УПЛ. 30 тур. 04.05.2018.

Київ. Стадіон «Динамо» ім. В.В. Лобановського. 7869 глядачів

«Динамо» - «Маріуполь» - 1:1 (0:1)

Голи: Циганков (55, з пенальті) - Борячук (16)

«Динамо»: Бойко, Шепелєв (Мбокані, 46), Циганков, Ротань, Піварич, Гонсалес (Вербіч, 46), Бурда, Шабанов, Шапаренко, Бєсєдін, Кендзьора.

«Маріуполь»: Гальчук, Тищенко, Білий, Яворський, Демір, Биков, Піхальонок (Ігнатенко, 65), Мішньов (Болбат, 86), Дедечко, Тотовицький, Борячук (90 + 2).

Попередження: Бєсєдін (20) - Мішньов (49), Борячук (52), Биков (55), Дедечко (56).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер