УПЛ. 23-й тур. «Зоря» - «Динамо» – 2:3. Звіт про матч

УПЛ. 23-й тур. «Зоря» - «Динамо» – 2:3. Звіт про матч

Поєдинок вийшов дуже напруженим та драматичним: пропустивши два м’ячі в першому таймі та на початку другого, кияни змогли переломити хід зустрічі на свою користь та здобути вольову перемогу з рахунком 3:2. Також відзначимо жорсткість та непоступливість обох команд у матчі – арбітр сьогоднішньої зустрічі Віктор Копієвський показав аж 12 жовтих карток та дві червоні гравцям обох команд.

Із самого початку зустрічі господарі діяли досить упевнено, очевидно, прагнучи взяти реванш за поразку з великим рахунком 0:5 у минулому матчі, що відбувся в Києві. На моменти за участі Русина, Буяльського та Шепелєва луганці відповіли небезпечним прострілом Хомченовського та влучанням Білого у стінку після подачі зі штрафного. Нарешті господарям вдалося досягти свого: після чергового навісу зліва і тривалої боротьби на другому поверсі Караваєву вдався красивий та точний боковий удар, із яким не змогли впоратися ні захисники, ні воротар.

Продовжували луганці володіти перевагою і до перерви. Чого лише варта статистика: за перший тайм вони завдали 8 ударів по воротах, а диинамівці шість. З них три «постріли» прийшлися у площину воріт, а гості не завдали жодного такого удару.

Після перерви ситуація ще погіршилася. Кияни значно ускладнили собі завдання здобути позитивний результат після того, як друге попередження отримав захисник Тамаш Кадар та був вилучений із поля, а через дві хвилини підопічні Олександра Хацкевича пропустили ще один м’яч після того, як Білий зіграв на добиванні після сильного пострілу Сіласа.

Але нашій команді слід віддати належне, адже футболісти не опустили рук та дуже скоро в меншості змогли відквитати одни м’яч: Буяльський скористався чудовим пасом Циганкова, вийшов до воріт та невідпорно пробив у лівий нижній кут, дезорієнтувавши воротаря. Цей гол додав наснаги нашій команді, і гравці з натхненням на куражі та з новими силами пішли вперед. Пройшло всього кілька хвилин, і Циганков неймовірним за красою ударом зі штрафного поклав м’яч у самісіньку «дев’ятку», зрівнявши рахунок. Моральна перевага динамівців ще збільшилася після того, як склади зрівнялися за чисельністю. Гармаш проривався до воріт та міг вийти сам-на-сам із голкіпером, коли Білий сфолив на ньому та одразу побачив перед собою червоне світло.

Незадовго до фінального свистка гості таки дочекался свого шансу вирвати перемогу та вятуати матч. Після удару Миколенка головою м'яч влучив Чечеру в руку. Пенальті чітко реалізував Циганков, оформивши дубль та забезпечивши нелегку перемогу для своєї команди в Запоріжжі – 3:2

Прем`єр-ліга. 23-й тур. «Зоря» - «Динамо» - 2:3 (1:0)

03.04.2019. Запоріжжя. Стадіон «Славутич-Арена»

«Зоря»: Махарадзе, Литвин, Хомченовський, Будківський (Іванович, 77), Луньов, Караваєв (к), Кабаєв (Чечер, 71), М. Білий, Казаков, Сілас (Нортон, 60), Чеберко

«Динамо»: Бойко, Миколенко, Кадар, Шабанов, Кендзьора, Шепелєв, Буяльський (Сидорчук, 90+3), Шапаренко (Гармаш, 46), Циганков (к), Вербич, Русин (Сідклей, 46).

Голи: Караваєв (32), М. Білий (54) – Буяльський (58), Циганков (64, 82 з пен.).

Попередження: Сілас (43), Будківський (46), Луньов (56), Кабаєв (60), М. Білий (62), Чечер (81) – Шапаренко (38), Кадар (48), Кендзьора (56),Буяльський (84), Вербич (90+1)

Вилучення: М. Білий (69) – Кадар (53, повторне попередження).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер