УПЛ. 18 тур. «Карпати» - «Динамо» - 0:4. Звіт про матч

УПЛ. 18 тур. «Карпати» - «Динамо»  - 0:4. Звіт про матч

«Динамо» довго не запрягало і перший гольовий шанс створило вже на 5-й хвилині зустрічі, коли Бєсєдіну не вистачило кількох секунд, щоб встигнути замкнути простріл зліва.

«Карпати» не злякалися, і теж мали чудовий шанс на 14-й хвилині, коли дуже сильно після виграного підбирання пробивав Карраскаль – вище воріт. Ще через дві хвилин так само сильно і неточно пробивав вже Мякушко.

Перший гол стався на 28-й хвилині. Федецький далеко від воріт поклав на газон Бєсєдіна, до мяча підійшов Циганков і несподівано для всіх пробив - м'яч влучив в голову одного з захисників і опустився в ліву дев'ятку воріт господарів! «Карпати» тут же відповіли небезпечним моментом, проте киян виручив Бойко. В цілому перший тайм так і догравався суперниками на зустрічних курсах.

У другому таймі кияни відчутно додали в швидкостях та вже на 49-й хвилині організували другий гол – знову відзначився Циганков. На щастя, «Карпати» і тут не здалися, через що у обох команди регулярно виникали небезпечні моменти. Здавалося, що в останні 10 хвилин суперники вже налаштовані догравати, проте на 89-й хвилині Шапаренко дещо несподівано довів рахунок до розгромного. «Леви» спробували огризнутися, але натомість отримали у свої ворота 4 гол – знову забив Циганков!

«Динамо» набирає 38 очок і завершує першу частину УПЛ на мажорній ноті. Біло-сині йдуть зимувати на 2 сходинці чемпіонату, втім, якщо «Олександрія» 9 грудня переможе «Львів»,  то зможе змістити киян на 3 сходинку.  

Чемпіонат УПЛ. 18 тур. «Карпати» - «Динамо - 0:4 (0:1)

08.12.2018. Львів, стадіон «Україна». 2756 глядачів

«Карпати»: Кучинський, Федецький, Гуйе, Кльоц, Мегреміч, Ербес (Понде, 70), Мякушко (Мірошниченко, 58), Ді Франко, Карраскаль, Гуцуляк, Швед (Лебеденко, 58)

«Динамо»: Бойко, Кендзьора, Бурда, Кадар, Миколенко, Шепелєв (Андрієвський, 90+2), Сидорчук (к), Вербич, Циганков, Шапаренко, Бєсєдін (Дуелунд, 89)

Голи: Циганков (28, 49, 90+1), Шапаренко (89)

Попереджені: Ербес (3), Мегреміч (26), Гуйе (54), Гуцуляк (56), Ді Франко (75) - Бєсєдін (15), Шапаренко (30), Шепелєв (37), Вербич (60)

Copyright © FC Dynamo Kyiv 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер