УПЛ. 14 тур. «Шахтар» - «Динамо» - 2:1. Звіт про матч

УПЛ. 14 тур. «Шахтар» - «Динамо» - 2:1. Звіт про матч

Незважаючи на всі кадрові втрати, кияни підійшли до матчу в повній бойовій готовності настільки, наскільки це було можливо. Найбільш, мабуть, несподіваним ходом від наставника «Динамо» був вихід у старті Шапаренка, тоді як Гармаш залишився в запасі.

Перший тайм проходив на зустрічних курсах, команди намагалися відповідати атакою на атаку, використовуючи дальні передачі та фланги. У «Динамо» проявляли активність Сідклей та Вербич, здалеку пробивав Буяльський. Що стосується «Шахтаря», то найпомітнішими фігурами у господарів були Алан Патрік та Мораес.

Фактично, перший реальний момент у «Динамо» втілився в гол. Після подачі зліва Сідклей головою «продовжив» на дальній кут штрафного на Шапаренка, який, підключившись до атаки, потужно, у дотик, прошив захист і П’ятова. 1:0 - гол у роздягальню і «Динамо» пішло на перерву з перевагою в один м'яч.

Другий тайм почався для «Динамо» невдало. Уже на 54-й хвилині Мораес скористався прострілом Тайсона і зрівняв рахунок. За пару хвилин до цього Вербич мав прекрасний шанс подвоїти перевагу киян, але, як результат - нічийний рахунок на табло.

Матч нагадував шахову партію, як це часто буває в подібних поєдинках, було багато позиційної боротьби і жовтих карток. «Динамо» намагалося йти вперед, але контратаки у виконанні «Шахтаря» також несли певну загрозу.

Усе вирішилося в самому кінці матчу, чого і слід було очікувати, виходячи з характеру поєдинку і подій на полі. Компенсувавши три хвилини, Віталій Романов покарав «Динамо» видаленням Кендзьори. «Шахтар» відразу скористався чисельною перевагою і Коваленко приніс перемогу донеччанам на останній хвилині, після чого пролунав фінальний свисток.

1:2 - «Динамо» в меншості програє «Шахтарю».

Українська Прем'єр-ліга. 14 тур.

03.11.2018. Харків, стадіон ОСК «Металіст».

«Шахтар» - «Динамо» - 2:1 (0:1)

«Шахтар»: П’ятов, Бутко, Кривцов, Ракицький (Матвієнко, 59), Ісмаїлі, Степаненко (К), Майкон, Алан Патрік (Коваленко, 78), Болбат, Дентіньо (Тайсон, 45+1), Мораес;

«Динамо»: Бойко, Миколенко, Кендзьора, Піварич, Бурда, Сідклей, Буяльський (Гармаш, 84), Циганков (К), Шепелєв (Че Че, 78), Вербич, Шапаренко (Морозюк, 90+3);

Голи: Мораес (54), Коваленко (90+6) - Шапаренко (44);

Попереджені: Степаненко (28), Ракицький (45+1), Мораес (60) - Миколенко (64), Кендзьора (78), Гармаш (90+2);

Вилучений: Кендзьора (90+3).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер