УПЛ. 10 тур. «Арсенал-Київ» - «Динамо» - 0:1. Звіт про матч

УПЛ. 10 тур. «Арсенал-Київ» - «Динамо» - 0:1. Звіт про матч

Номінальними господарями поля були «каноніри», які свої домашні матчі проводять на стадіоні «Динамо» ім. Валерія Лобановського, тому «біло-сині» грали фактично вдома, за підтримки своїх уболівальників.

У порівнянні з попереднім матчем – проти «Маріуполя» – у стартовому складі «Динамо» з’явилося кілька нових прізвищ. Місце у старті отримали Георгій Бущан, Артем Шабанов, Йосип Піварич та Міккель Дуелунд.

Динамівці з перших хвилин почувалися господарями на полі, одразу заволодівши ініціативою та створюючи напругу поблизу воріт «канонірів».

На 32-й хвилині «біло-сині» нарешті втілили свою перевагу в гол. Класна швидка комбінація з передачами в дотик завершилася результативним ударом Віктора Циганкова. Однак, цей гол не було зараховано. Лайнсмен підняв прапорець, сигналізуючи про офсайд, хоча офсайду в цьому епізоді й близько не було.

За хвилину «каноніри» мали свій найкращий момент у матчі – Сергій Гринь зі штрафного бив без варіантів для голкіпера, але влучив у поперечину воріт.

І буквально за кілька хвилин рахунок на табло все ж змінився на користь «Динамо». Микола Морозюк прокинув м’яч по своєму правому флангу та прострілив на ближню стійку, звідки Міккель Дуелунд ударом в один дотик влучив у ближній верхній кут воріт, забивши таким чином свій прем’єрний м’яч за «Динамо».

На початку другого тайму динамівці залишилися в меншості. Георгій Бущан залишив ворота та порушив правила проти Сергія Гриня за межами штрафного майданчика. Головний арбітр матчу Микола Балакін вирішив показати пряму червону картку динамівському голкіперу за це порушення, і тренерському штабу «біло-синіх» довелося робити термінову заміну, аби випустити на поле запасного воротаря. Олександр Хацкевич пожертвував Міккелем Дуелундом, замість якого на поле вийшов Денис Бойко.

На 73-й хвилині відбулося повернення на поле після тривалої перерви Артема Бєсєдіна, який нарешті залікував травму. Однак, уже за дві хвилини Олександру Хацкевичу знову довелося робити вимушену заміну – за порушення правил у центрі поля арбітр Балакін вилучив із поля центрбека «біло-синіх» Артема Шабанова.

За підсумками цього епізоду головний тренер біло-синіх теж був вилучений Балакіним із технічної зони та провів залишок матчу на трибуні...

За кілька хвилин на полі з’явився Тамаш Кадар, який замінив Беньяміна Вербича. Тож, позицію другого центрального захисника було закрито, проте кінець гри динамівці змушені були провести вдев’ятьох.

І навіть за таких умов, маючи на двох гравців менше за суперника, динамівці не дозволили «канонірам» створити реальні гольові нагоди біля своїх воріт. Навіть попри цілих вісім компенсованих хвилин, які Балакін додав до другого тайму. «Динамо» здобуває три очки у непростій грі.

Чемпіонат УПЛ 2018/2019. 10 тур

«Арсенал-Київ» - «Динамо» - 0:1 (0:1)

30.09.2018. Київ. Стадіон «Динамо» ім. Валерія Лобановського. 6360 глядачів

 «Арсенал-Київ»: Сітало, Карась, Сагуткін, Майданевич (к), Насонов, Домбровський, Доронін (Бушман, 83), Євтоскі, Семенюк, Семотюк (Баланюк, 46, Стрижак, 87), Гринь.

«Динамо»: Бущан, Кендзьора, Бурда, Шабанов, Піварич, Сидорчук (к), Буяльський, Дуелунд (Бойко, 56), Морозюк (Бєсєдін, 73), Циганков, Вербич (Кадар, 78).

Гол: Дуелунд (35)

Попередження: Домбровський (19), Карась (65), Сагуткін (65), Євтоскі (88), Семенюк (90+8) – Бурда (33), Морозюк (85), Бєсєдін (90+4)

Вилучення: Бущан (52), Шабанов (75)

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер