Унікальний «Шахтар» та ... страждаюче «Динамо»

Унікальний «Шахтар» та ... страждаюче «Динамо»

«Шахтар» бив сім пенальті (частіше лише донецький «Металург» 8, чомусь), в його ворота пенальті не били жодного разу. Київське «Динамо», для порівняння, пенальті виконувало двічі (менше лише «Карпати» та зовсім уже ніякий у минулому сезоні запорізький «Металург»), а у ворота киян арбітри поставили п'ять 11-метрових. Частіше пенальті призначали лише у ворота київського «Арсеналу», «Таврії» та донецького «Металурга». У співвідношенні «били самі» «били їм» «Шахтар», звичайно ж, на першому місці, «Динамо» на передостанньому (гірше лише київський «Арсенал»)!

Інший доволі цікавий збіг. «Шахтар» програв у Києві «Арсеналу» при обслуговуванні Дерда. І треба ж, чомусь із тих самих пір Олександр жодного разу не обслуговував матчі за участю «Шахтаря»! Як можна, він же мало того, що не знайшов приводу поставити пенальті у ворота «Арсеналу», так ще й Ракицького вилучив на самому початку другого тайму!

Сезоном раніше матчі «Шахтаря» обслуговували 15 арбітрів. Жоден із них не поставив у ворота «Шахтаря» жодного пенальті! А чи знаєте ви, що «Шахтар»
єдина команда в Європі такого роду?!».

*
www.fcdynamo.kiev.ua за матеріалами тижневика «Футбол»

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер