Подяка від ООН

На адресу президента ФК «Динамо» (Київ) Ігоря Суркіса надійшов лист від Представництва Організації Об’єднаних Націй в Україні. Пропонуємо його до вашої уваги:

Шановний пане Суркіс!

Хотів би подякувати «Динамо» (Київ) та особисто Вас за підтримку акції «Піднімися і дій проти бідності», яка пройшла 17-го жовтня 2009 року, під час футбольного матчу «Динамо» - «Оболонь». Акція була ініційована Офісом Організації Об’єднаних Націй в Україні в рамках усесвітньої компанії ООН по Досягненню Мети Розвитку Тисячоліття.

Також я хотів би виказати окрему подяку фан-клубу, який очолює Петро Лавренюк, та адміністрації стадіону «Динамо» за плідну співпрацю. У результаті наших спільних зусиль близько п'яти тисяч людей брали участь у компанії ООН. Ці люди встали під час матчу в Києві, підтримавши глобальний рух проти бідності, разом із мільйонами однодумців по всьому світу, встановивши новий рекорд Гіннеса.

Рекорд Гіннеса був встановлений 16-18 жовтня, коли 173 045 325 людей зібралися на 3000 подій у більш ніж 120 країнах, включаючи Україну, вимагаючи, щоб їхні уряди викоренили бідність. Акція під девізом «Піднімися, дій, закінчуй із бідністю прямо зараз!» проходить четвертий рік поспіль, а цього року кількість її учасників збільшилася на 57 мільйонів.

Із нетерпінням очікуємо на подальшу співпрацю з Вами.

З повагою
Олів’є Адам
Постійний координатор Системи ООН в Україні.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер