Українська діаспора придбала квитки на гру «Динамо» - «Манчестер Сити» для військових АТО

Українська діаспора придбала квитки на гру «Динамо»  - «Манчестер Сити» для військових АТО

Як виявилося, не лише нашої, але й дружніх Сполучених Штатів Америки. Раніше офіційний сайт ФК «Динамо» (Київ) повідомляв про суспільну діяльність української діаспори в Нью-Йорку, зусиллями якої була створена благодійна організація Клуб Шанувальників Спорту. Її почесним президентом обрано легендарного капітана «Динамо» 1961 року Віктора Каневського (на фото – в центрі), а активність проявляють уболівальники «Динамо» з 60-річним стажем Йосип Тартаковський та Марк Шнайдер.

Більше про діяльність Клубу Шанувальників Спорту розповів Йосип Тартаковський: «Черговим нашим заходом буде організація колективного перегляду в Нью-Йорку гри Ліги чемпіонів «Динамо» – «Манчестер Сіті». Для всіх бажаючих це буде абсолютно безкоштовно, адже далеко не всі наші співвітчизники, багато з яких зараз пенсіонери, мають можливість дивитися спортивні репортажі на платних телевізійних каналах. Виходячи з досвіду, очікуємо близько 100 осіб. Згадуючи нами раніше проведені заходи, досі в пам'яті зустріч у Нью-Йорку з легендами «Динамо» Володимиром Мунтяном, Андрієм Бібою та Віктором Каневським, а також віце-президентом клубу Олексієм Семененком. Для діаспори це було справжнє свято, яке залишилося в пам'яті на довгі роки. Зазначу, що всі заходи проводяться для відвідувачів абсолютно безкоштовно, фінансуючись членами ради. Говорячи про нинішні часи, ми вже кілька років із великою тривогою стежимо за подіями в Україні й, враховуючи специфіку благодійної спрямованості Клубу Шанувальників Спорту, вважали своїм обов'язком принести хвилини радості українським військовим, які захищали країну в зоні АТО, запросивши їх на трибуни «Олімпійського» на гру «Динамо» – «Манчестер Сіті».

На перераховані Клубом Шанувальників Спорту кошти було придбано 91 квиток на матч «Динамо» – «Манчестер Сіті». Фан-клуб «Динамо» (Київ) розподілив їх серед військових 95-ї окремої аеромобільної бригади, 93-ї бригади, 72-ї бригади, батальйону «Донбас», батальйону «Айдар», батальйону імені Кульчицького, 24-го батальйону, військовослужбовців, які перебувають на лікуванні в Головному військовому клінічному госпіталі, футбольної команди ВСУ, що складається з військовослужбовців, які протягом 2014-2015 років виконували завдання в зоні проведення АТО.

Квитки вже роздано військовим, які найтеплішими словами дякували українській діаспорі за надану можливість побачити футбол світового рівня!

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер