Збірна України (U-21): друга поспіль нічия

Збірна України (U-21): друга поспіль нічия

У вівторок пізно ввечері молодіжна збірна України провела контрольний поєдинок проти Північної Ірландії. Це був другий матч команди Павла Яковенка за останні чотири дні. Нагадаємо, в п'ятницю Україна зіграла внічию 0:0 із Сербією.

Поєдинок у невеликому містечку Портадаун пройшов за незначної ігрової переваги господарів. Вони більше атакували, особливо в другому таймі, коли наставник українців випустив групу молодих гравців, які не мають досвіду міжнародних зустрічей.

В атаці нашої збірної першу скрипку грав Роман Зозуля. Як і в матчі з сербами, динамівець заробив пенальті, який цього разу було реалізовано. З 11-метрової позначки був точний Коноплянка. Після перерви ірландці провели низку небезпечних атак. Спершу впевнено діяв кіпер Каніболоцький, проте незабаром і він був безсилий відбити удар головою Кейсмента після подачі зі штрафного.

Молодіжні збірні (U-21). Контрольний матч


Північна Ірландія - Україна - 1:1 (0:1)


Україна:
Каніболоцький, Фартушняк, Ракицький, Степаненко, Селін, Морозюк (Родіна, 74), Чеснаков, Голодюк (Сахневич, 65), Фурта (Курилов, 65), Коноплянка (Матвеєв, 76), Р.Зозуля.

Голи: Кейсмент (71) - Коноплянка (35, з пенальті).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер