Перша перемога збірної Калитвинцева

Перша перемога збірної Калитвинцева

Національна збірна України провела другий матч під керівництвом Юрія Калитвинцева. Слідом за нічиєю з Польщею (1:1), в Києві, на стадіоні «Динамо» ім.Валерія Лобановського, було здобуто перемогу над Чилі – 2:1.

У звітному поєдинку Калитвинцев перевірив у справі новачків, на яких, можливо, буде покладатися в побудові команди на 2012 рік. У стартовому складі вийшли Девич, Худоб’як, Коноплянка, Мандзюк, Ракицький, Романчук, Дикань, у другому таймі Краснопьоров, Кожанов, Польовий.

У такому складі збірна зіграла вперше, але, незважаючи на це, періодами показала дуже добротну гру, забивши в кожному з таймів по м’ячу. На 35-й хвилині Шевченко зі штрафного скинув м’яча під удар Ракицькому, який точно спрямував його до кута воріт! Також ударом із дальньої дистанції було забито другого м’яча у ворота південноамериканців. Відзначився майстер цього компонента і головний голеадор збірної в нинішньому році Алієв. Удар в Олександра вийшов блискавичним – із 25-ти метрів у дальній верхній кут воріт!

Кінцівка зустрічі була за суперником. Учасники нещодавнього Кубка світу провели низку гострих атак, одну з яких спромоглися реалізувати – Ісла ударом під кутом із дванадцяти метрів зміг закрутити м’яча до воріт. Приємно перемагати, нехай і в товариській зустрічі. Тепер у тренерів, якщо, звичайно, Калитвинцев отримає кредит довіри від федерації на наступні матчі, є пожива для роздумів про підвищення якості гри. Будемо сподіватися, вона прийде слідом за позитивним результатом, який демонструється збірною в останні місяці.

У поєдинку з Чилі взяли участь троє динамівців Києва. Тарас Михалик та Олег Гусєв провели на полі весь матч, а Андрій Шевченко першу 71 хвилину.

Україна – Чилі – 2:1 (1:0).

Україна:
Дикань, Романчук (Польовий, 75), Тимощук, Ракицький, Шевченко (Краснопьоров, 71), Гусєв, Худоб’як (Алієв, 53), Михалик, Мандзюк, Коноплянка, Девич (Селезньов, 81).

Голи: Ракицький (36), Алієв (65) – Ісла (87).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер