Україна (U-21) із трьома динамівцями у складі розбиває Росію у фіналі Кубка Співдружності!

Україна (U-21) із трьома динамівцями у складі розбиває Росію у фіналі Кубка Співдружності!

У, напевно, надпринциповому поєдинку підопічним Сергія Ковальця вдалося не просто перемогти, а й довести, що його підопічні на голову сильніші, разом із тим узявши реванш за поразку у фіналі минулого року.

Із динамівців у стартовому складі на поле вийшов лише Владислав Калитвинцев (№9, на фото), якого було замінено в компенсований час зустрічі. Інші ж представники «біло-синіх» Антон Братков (№4) та Сергій Мякушко (№18) підсилили гру українців у другому таймі.

Рахунок уже на 4-й хвилині відкрив Пучковський, а на 16-й його подвоїв Вакуленко.

У другому таймі «жовто-синім» знову вдалося повторити успіх стартових хвилин, коли Мемешев практично позбавив суперника шансів на успіх на 48-й хвилині. Фінальну крапку в зустрічі поставив Тотовицький за лічені хвилини до фінального свистка.

Матч вийшов по-справжньому бойовим, адже арбітр зустрічі показав гравцям двох збірних відразу вісім жовтих карток.

Таким чином, вигравши всі свої поєдинки на Кубку Співдружності-2014, збірна України (U-21), із динамівцем Сергієм Ковальцем на чолі та трьома молодими представниками «біло-синіх» у складі, виборола звання чемпіона!

Найкращим гравцем матчу у складі України було визнано вихованнця академії київського «Динамо» воротаря Олександра Ткаченка, який улітку 2013 року перейшов до полтавської «Ворскли».

Варто відзначити, що востаннє українські колективи досягали успіху на Кубку Співдружності в 2002 році, коли у фіналі київське «Динамо» переграло московський «Спартак» із рахунком 4:3.

Кубок Співдружності-2014. Фінал

Україна (U-21) – Росія (U-21) – 4:0 (2:0)

Україна: Ткаченко, Приндета, Сваток (Братков, 58), Писко, Мірошниченко (Гончар, 60), Вакуленко (Малиновський, 69), Мишньов (Мякушко, 88), Юрченко, Мемешев (Близниченко, 80), Калитвинцев (Акулінін, 90), Пучковський (Тотовицький, 60).

Голи: Пучковський (4), Вакуленко (16), Мемешев (48), Тотовицький (90).

www.fcdynamo.kiev.ua

* фото www.com-cup.com

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер