Україна U-17 з вісьмома динамівцями посіла перше місце в групі еліт-раунду Євро-2016!

Україна U-17 з вісьмома динамівцями посіла перше місце в групі еліт-раунду Євро-2016!

Після двох феєричних перемог у матчах із Фінляндією (3:0) та Туреччиною (3:0), підопічні Олександра Петракова забронювали собі путівку на Євро-2016, що відбудеться в Азербайджані.

У заключному турі «синьо-жовті» зіграли внічию 1:1 із приймаючою збірною групи – англійцями, та зберегли за собою перше місце. У заключному матчі взяли участь шестеро динамівців – Попов, Миколенко, Хахльов та Булеца з’явилися у стартовому складі, а Козиренко та Янаков виходили на заміни.

Нагадаємо, найбільше представництво у збірній в Англії мало саме київське «Динамо» – 8 гравців із 18-ти у заявці. Це воротар Владислав Кучерук, захисники Денис Попов (3 матчі в еліт-раунді), Віталій Миколенко (3 матчі), півзахисники Олексій Хахльов (3 матчі), Сергій Булеца (3 матчі, 3 голи), Владислав Наумець (1 матч), нападники Денис Янаков (2 матчі), Юрій Козиренко (3 матчі, 1 гол).

Відзначимо, що найкращим бомбардиром збірної в еліт-раунді став динамівець Сергій Булеца, який забив гол у ворота Фінляндії та два голи у ворота Туреччини.

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер