Україна перемагає Косово 2:0! Попереду вирішальний бій...

Україна перемагає Косово 2:0! Попереду вирішальний бій...

З огляду на щільність у верхній частині таблиці, коли відразу чотири збірних претендують на два перших місця, кожна перемога, кожне набране очко на вагу золота. У жовтневих матчах Україні для вирішення завдання необхідні перемоги над Косовом та Хорватією. На них наставник «синьо-жовтих» викликав дев'ятьох представників «Динамо».

Квартет динамівців вийшов в стартовому складі на гру з Косовом - в захисті Євген Хачеріді, в півзахисті Сергій Сидорчук та Денис Гармаш, у нападі Артем Кравець (провів на полі перший тайм, при цьому «заробив» попередження і пропустить наступний матч). Напередодні матчу в албанському місті Шкодер, де пройшла звітна зустріч, пішла сильна злива. У якийсь момент навіть виникли сумніви, чи відбудеться матч, але ближче до стартового свистка погода стабілізувалася і арбітр вчасно дав стартовий свисток. Однак далі практично протягом усієї зустрічі дощ не вщухав, внісши вагомі корективи в дії обох команд.

Збірна України прогнозовано, як головний фаворит матчу, практично весь час провела на половині поля суперника. У першому таймі чудовий шанс відзначитися втратив Кравець, пробивши вище поперечини з декількох метрів. Після перерви моменти у воріт господарів створювати стало все складніше, мокре і в'язке поле, та й суперники нікуди не поспішав, даючи зрозуміти, що нічия його цілком влаштовує. Визначальною стала атака нашої збірної на 60-й хвилині - Коноплянка навісив з флангу, Гармаш на лінії воротарського нав'язав боротьбу, змусивши Пачарада зрізати м'яч у власні ворота! А за три хвилини до завершення основного часу матчу Ярмоленко забив другий м'яч, остаточно знявши всі питання про переможця!

На 88-й хвилині матчу на полі з'явився ще один представник «Динамо» - Віталій Буяльський. Вітаємо Віталія з дебютом в головній команді країни!

У підсумку перемога 2:0, яка вивела Україну на третє місце в турнірній таблиці. Тепер в заключному матчі групового турніру 9 жовтня Україна зіграє з Хорватією. Нашу збірну влаштовує тільки перемога...

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер