У Вінниці стартував міжнародний турнір «Utmost Cup» серед гравців U8 та U9

У Вінниці стартував міжнародний турнір «Utmost Cup» серед гравців U8 та U9

З 13-го по 16-е травня за головний трофей змагаються юні спортсмени 2012-го (U9) та 2013-го років народження (U8). Усього силами міряються 68 команд, а матчі проходять на відкритому полі СК «Нива», новозбудованому полі Палацу дітей та юнацтва зі штучним покриттям та спортивній базі на території Вінницького гуманітарно-педагогічного коледжу. Організатором «Utmost Cup» є Вінницька асоціація дитячого футболу.

Нагадаємо, у турнірі Utmost Cup (Vinnytsia Football Cup) уже брали участь інші команди динамівців. Зокрема, команда U15 (футболісти 2006-го року народження), яка змагалася з на рік старшими суперниками, у підсумку посіла друге місце. Ще одна академічна група «Динамо» U14 (футболісти 2007-го р.н.) стала переможцем змагань, як і 11-річні вихованці нашого клубу.

В обох вікових категоріях представлені і динамівські колективи. Вони розпочали свої виступи вже сьогодні. Ігри серед дітей U9 та U8 тривають два тайми по 15 хвилин. Серед дітей 2012-го року народження за головний приз змагаються 40 колективів, які були поділені на вісім груп по п’ять команд у кожній. Динамівці під керівництвом Юрія Ястребінського та Сергія Журавльова потрапили до групи «D» разом із молдовським «Зімбру», львівським «Клубом Лева», одеським «Чорноморцем-2» та харківським «Майстром М’яча».

Сьогодні кияни вже провели дві зустрічі, в обох здобувши перемогу: спочатку наша команда обіграла «Клуб Лева» 4:0, а згодом розібралася із «Майстром м’яча» - 6:1. Ще два матчі групового етапу динамівці проведуть завтра.

Що стосується молодшої вікової категорії, тут за головний трофей змагаються 28 колективів, які були поділені на чотири групи по сім команд у кожній. Кияни потрапили до групи «А», де компанію їм склали київський «Фенікс», ФК «Ізмаїл», херсонська «Освіта», вінницькі «Нивою» й «Блохіна та Бєланова» та харківський «Металіст 1925».

Підопічні Романа Шпиці та Ігоря Тягла у перший ігровий провели три зустрічі. Першим двом суперникам вони забили по 10 м’ячів, а третьому і того більше – 13 (!) Спочатку наші хлопці впевнено перемогли «Освіту» з розгромним рахунком 10:1, зі схожим результатом завершився і поєдинок із «Нивою», з тією різницею, що кияни не пропустили жодного м’яча у свої ворота – 10:0. У третьому поєдинку першого ігрового дня динамівці виявилися значно сильнішими за ФК «Ізмаїл», якому забили ще більше – 13:0. Завтра наша команда проведе решту поєдинків групового етапу.

Прямі відеотрансляції деяких матчів турніру відбуваються на офіційній сторінці Vinnytsia Football Cup у соціальній мережі Фейсбук. Результати матчів усіх учасників змагань доступні на сайті Вінницької Асоціації дитячого футболу.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер