У Студентській лізі ФК «Динамо» зіграні півфінали

У Студентській лізі ФК «Динамо» зіграні півфінали

Зустрічалися команди Київського національного університету ім. Тараса Шевченка і Київського національного економічного університету ім. В.Гетьмана та командами Національного університету біоресурсів і природокористування України і Національного педагогічного університету ім. М.П.Драгоманова.

Відкривали ігровий день представники КНУ ім. Тараса Шевченка та КНЕУ ім. В. Гетьмана. Початок зустрічі пройшов за тотальної переваги гостей, і перший же гольовий момент призвів до взяття воріт. На 17-й хвилині студентам-економістам вдалася розкішна атака по центру з переходом на фланг, після чого м'яч опинився в сітці. До перерви залишалося зовсім мало часу, але вболівальники ще встигли побачити 11-метровий удар у ворота голкіпера КНЕУ Артема Романюка. Гравці КНУ організували вихід віч-на-віч для свого партнера, якого і збив у боротьбі воротар суперника. Але реалізувати цей момент «шевченківцям» не вдалося, голкіпер потягнув удар з нижнього лівого кута. Отож на перерву гравці пішли з мінімальною перевагою економістів. У другій половини зустрічі господарі намагалися відігратися, гравці ж КНЕУ у свою чергу не збавляли темпу. На початку другого тайму гостям вдалося подвоїти рахунок, котрий і протримався до фінального свистка – 2:0 за підсумком зустрічі й до фіналу проходить команда Київського національного економічного університету ім. В.Гетьмана.

КНУ: Тегаєв, Артюк, Міняйло, Смага, Поляк, Сінькевич, Кравченко, Іщенко, Васютін, Добноход, Пузій, Зобенко.

КНЕУ: Романюк, Зозуля, Мамайсур, Кукса, Старіков, Коваль, Ульянов, Сироватка, Герасименко, Даниленко, Хлань, Кисіль, Надежин.

Голи: Зобенко (17, автогол), Мамайсур (30).

Євген Мамайсур, КНЕУ:

- Гра була досить непростою. Ми готувалися до цього матчу. Наша команда витримала темп, скористалася своїми моментами і тепер ми у фіналі.

- В матчі у ваші ворота був призначений пенальті. Як оціните рівень захисту в сьогоднішній зустрічі?

- Головне, що зіграли на нуль. Голкіпер - молодець, та всі молодці! Налаштовувався на гру і дуже задоволений перемогою, і виходом до фіналу.

Друга півфінальна зустріч ознаменувалася швидким голом студентів Національного педагогічного університету ім. М.П.Драгоманова у ворота студентів Національного університету біоресурсів і природокористування України. Після взяття воріт гравці обох команд не включали особливу швидкість, і як результат – мінімальний рахунок на користь НПУ протримався до самої перерви. На другий тайм господарі поля з перших хвилин побігли зрівнювати рахунок, але реалізація сильно підводила хлопців. Студенти-педагоги грали на контратаках і чекали свого шансу, яким успішно скористалися за декілька хвилин до фінального свистка. Перемога у два м’ячі вивела футболістів НПУ до фіналу.

НУБІП: Ельзятіев, Статнік, Романчук, Мазепа, Сорокін, Северин, Шаповал, Ковальський, Іщенко, Боровий, Безпалий, Чапала, Ібрагімов, Онищук, Сорокін, Остапович, Барановський, Кириченко

НПУ: Дудка, Аландрієв, Бузаджи, Котенко, Сердюк, Звячельский, Мовчан, Мойсеєнко, Мороз, Фіщенко, Коваленко, Лукашук, Шрамко, Горло, Концеба, Сирдюк, Мойсеєнко, Кордюк, Прилуцький

Голи: Котенко (7), Горло (49)

Іван Мазепа, НУБІП:

- Фарт був не на нашій стороні. Хлопці створили не меншу кількість гольових моментів.

- У другому таймі гравці вашого клубу додали у швидкості? Чого не вистачило?

- Повторюся, що удача відвернулася від нас. Проблема в реалізації. У суперника два моменти – два голи.

- Яку оцінку дасте гравцям за сьогоднішню гру?

- Ми можемо грати набагато краще…

Марущак М.О., «НПУ»:

- Переграти суперника вдалося за рахунок командної гри. Всі старалися.

- Швидкий мяч якось вплинув на подальшу гру вашої команди?

- Так, гра пішла по нашому сценарію.

- Що чекати від вашого клубу у фіналі?

- Будемо тренуватися і намагатися запросити багато глядачів на трибуни.

Отже в травні нас чекає напружена боротьба між командами Київського національного університету ім. Тараса Шевченка і Національного університету біоресурсів і природокористування України у матчі за бронзові медалі турніру. А у чемпіонському двобої зійдуться команди Київського національного економічного університету ім. В. Гетьмана та Національного педагогічного університету ім. М.П.Драгоманова.

Фан-клуб ФК «Динамо» Київ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер