Займи своє місце на матчі ЛЄ «Динамо» – «Стяуа»!

Займи своє місце на матчі ЛЄ «Динамо» – «Стяуа»!

Матч відбудеться в четвер, 2 жовтня, на столичному НСК «Олімпійський». Початок – о 20:00.

Вартість квитків на єврокубковий поєдинок становить 30, 50, 70, 100, 150, 180, 210 та 250 гривень.

Для власників абонементів на домашні матчі «Динамо» сезону 2014/15 рр. знижка на квиток складе 10%! Бронь зніматиметься за три дні до матчу.

Онлайн-продаж квитків на матч ЛЄ «Динамо» «Стяуа» незабаром буде доступний на офіційному квитковому порталі НСК «Олімпійський».

ПРИДБАТИ КВИТКИ У ПРИВАТ24

Для того щоб купити квиток на гру за допомогою свого комп’ютера досить вибрати в Приват24 www.privat24.ua меню «Квитки», назва «Динамо», потрібний матч, сектор місце на стадіоні.

Після оплати з картки, залишається роздрукувати квиток з Архіву футбольних квитків, скласти його по пунктиру та сканувати на турнікеті НСК «Олімпійський».

ПРИДБАТИ КВИТКИ У ПЛАТІЖНИХ ТЕРМІНАЛАХ

Спеціально для футбольних уболівальників ПриватБанк розробив і впровадив самий швидкий, зручний та надійний спосіб покупки квитків, без черг, без перекупників,
без націнки.

Для покупки квитка в терміналі досить натиснути на екрані меню «Квитки», назва команди і дату проведення матчу. Вибравши зручний сектор і місце на стадіоні, залишається оплатити квиток готівкою або банківською картою. Після цього банкомат роздрукує на чеках штрих-код, за яким відразу можна буде увійти на НСК «Олімпійський».

Найближчий термінал самообслуговування Приватбанку можна знайти на карті офіційного сайту privatbank.ua/map або через мобільний додаток ПриватКарта privatbank.ua/apps/privatkarta.

Купуйте квитки на гру без черг та додаткових комісій в будь-якому з 8,500 терміналів по всій Україні!

Час роботи кас – із 10 до 19 години, без перерви та вихідних. Довідки за телефоном +38 044 279 52 72.

До зустрічі на НСК «Олімпійський»!

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер