У Львові проведено фанатський матч єдності «Карпат» та «Динамо»!

У Львові проведено фанатський матч єдності «Карпат» та «Динамо»!

Ще задовго до початку цього, як виявилося, дуже видовищного та бойового поєдинку, львів'яни та гості міста, серед яких було багато киян, узяли участь у низці заходів.

Початок усьому об 11.00 поклало висадження дерев у спеціально створеній на території «Арени Львів» «Алеї Єдності». Туди приїхали відомі люди столиці Галичини, артисти, спортсмени й, звичайно, вболівальники.

Мер Львова Андрій Садовий посадив клен. Також було посаджено калину імені Богдана Ступки. Свої дерева посадили директор державного концерну «Спортивні арени України» Сергій Сімак, срібний призер Олімпійських ігор із боксу Андрій Котельник, а також ультрас київського «Динамо» та «Карпат».

Потім усі небайдужі до найпопулярнішої гри у світі взяли участь у футбольному дійстві.

Одні зайняли місця на трибунах красивої арени, а інші вболівальники «Карпат» та «Динамо» вийшли на поле й провели зустріч фанатської єдності.

Гра видалася на славу! Перший тайм повністю був за господарями, які забили цілих сім голів.

Картина повністю змінилася у другій половині гри, коли заграло самолюбство гостей, яким вдалося зробити неможливе й вирівняти в результаті положення сторін - 8:8!

Після матчу вболівальники двох клубів, яких було близько півтори тисячі, єдиним маршем вирушили до стадіону «Україна», де вони, вже зайнявши місця на протилежних секторах, віддали всі емоції, вболіваючи за своїх...

Олег Задерновський

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

* фото А.Лукацького

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер