У «Динамо» (U-17) БІЛОВАРА та ВОЛОШИНА відзначено індивідуальними нагородами

У «Динамо» (U-17) БІЛОВАРА та ВОЛОШИНА відзначено індивідуальними нагородами

Серед них виявилися й представники нашої команди.

Приз найкращого захисника фінальної частини ДЮФЛУ було вручено Крістіану Біловару, а найкращим півзахисником визнано Вікентія Волошина.

Медалі, кубки та пам’ятні призи футболісти отримали із рук представників федерації футболу Запоріжжя, міської ради та видатних футболістів: Євгена Яровенка та Олега Кузнецова.

Також ще троє динамівців потрапили до трійок номінантів на перемогу. На номінацію найкращий воротар претендував Валентин Моргун, найкращий півзахисник – Артем Шулянський та найкращий нападник – Іван Дероган.

- Дякую за цю нагороду всій команді, упевнений, без партнерів, їхньої допомоги і підтримки я б її не виграв, - зізнався після церемонії нагородження найкращий захисник турніру Крістіан Біловар. - Але цю нагороду я б, не роздумуючи, поміняв на чемпіонський титул. Ніколи не рахую особисті досягнення - будь-який свій трофей поміняв би на те, щоб сьогодні ми стояли з кубком, із яким зараз фотографується «Шахтар».

У нас була присутня внутрішня злість після поразки від «УФК-Карпати». Просто виконали установку тренера, реалізували всі свої моменти і виграли 8:0. Трохи переживали, що можемо недоналаштуватися, а вони, навпаки, могли вийти з бажанням реабілітуватися за поразку в першому матчі в групі 0:7. Але все склалося добре. Завершили сезон на третьому місці. Звичайно, хотілося стати першими, але будемо вважати це розгоном перед великими перемогами.

Формат турніру? Наскільки я знаю, минулого літа розглядали варіант проводити чемпіонат України серед команд ДЮФЛ за прикладом U-19, без фінальної частини. Ми зраділи цьому, оскільки, коли просто грається ліга, нам рівних немає. А ось п'ять ігор за короткий час - це досить важко, збільшується шанс таких сюрпризів, який був у півфіналі. Позначається фізичний стан, не всі гравці, які виходили на заміну, викладалися на 100%. Не сказав би, що в матчі з «УФК-Карпати» головні претензії були до оборони: у першому таймі у нас було три стовідсоткові моменти, зокрема на 2-й хвилині. Якби ми реалізували хоча б один із них, жодних проблем не було б. А те, що провалювалася оборона - це результат роботи всієї команди, там грають не лише захисники.

У будь-якому випадку, сподіваюся, в наступному сезоні в команді U-19 ми доведемо, що сьогоднішнє третє місце - просто випадковість.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер