U-21. «Динамо» – «Дніпро». Прев'ю

U-21. «Динамо» – «Дніпро». Прев'ю

«Динамо»: наш дім – наша фортеця

Гра проти «Дніпра» буде вже п'ятою домашньою для команди Валентина Белькевича в цьому сезоні. У попередніх чотирьох «біло-сині» перемогли тричі, при цьому не пропустивши жодного м'яча. Різниця м'ячів у цих іграх – 8:0. Єдиною командою, якій вдалося уникнути поразки в гостях від молодіжного складу «Динамо», став «Севастополь».

На виїзді справи в «Динамо» йдуть не так добре. Після двох поспіль домашніх перемог, у минулому турі «біло-сині» втратили очки, зігравши внічию на виїзді із запорізьким «Металургом». Динамівці повели в рахунку ще в першому таймі, проте господарі поля швидко відігралися. Гра загалом була рівною, й долю зустрічі міг вирішити лише один гол. Моменти були як біля одних воріт, так і біля інших, проте зрештою командам довелося розділити очки.

Один із найкращих гравців того матчу, який забив єдиний гол у ворота запорізької команди, захисник Микита Бурда після гри зізнався, що ані він, ані його партнери по команді не вважають нічийний результат задовільним:

«Не вважаю, що ця нічия – прийнятний результат. Ми налаштовувалися лише на перемогу й їхали до Запоріжжя лише за трьома очками. Після нічиї всі хлопці засмутилися. На жаль, на виїзді нм поки не вдається перемогти, сьогодні хоч перший гол забили в гостях – уже слабкий прогрес».

Менш критично оцінив результат, а головне гру своїх підопічних, старший тренер Валентин Белькевич. За словами наставника, говорити про турнірне становище поки ще зарано, набагато важливіше виробити малюнок гри, який команда зможе демонструвати у грі з будь-яким суперником та за будь-яких умов:

«У непростих погодних умовах після тривалого й виснажливого переїзду хлопці виконували те, про що ми домовлялися: виграти боротьбу та продемонструвати самовіддачу на футбольному полі. На мій погляд, гра вийшла бойовою, з низкою моментів. Вважаю, нічия – закономірний результат. Відзначив би, перш за все, командні дії наших хлопців».

Зазначимо, що останні три матчі стартового складу «біло-синіх» практично не змінювався. Єдина зміна стосувалася воротарської позиції після того, як відбув дискваліфікацію Артур Рудько. Після матчу в Запоріжжі в таборі киян немає втрат.

«Дніпро»: безкомпромісна команда

У нинішньому сезоні «Дніпро» ще жодного разу не завершував свої зустрічі внічию. У стартових семи турах дніпропетровці здобули п'ять перемог та двічі поступилися.

Команда поки не може похвалитися стабільністю. Розпочавши сезон трьома очками в домашньому поєдинку, вже в другому турі «Дніпро» поступився «Іллічівцю». А після феєричної перемоги, здобутої на виїзді над «Іллічівцем» з рахунком 6:2, зазнав розгромної поразки вдома від «Шахтаря» – 0:3.

У грі в Севастополі три м'ячі з шести на рахунку формально гравця основної команди «Дніпра» Дениса Олійника. У цьому сезоні Хуанде Рамос поки не знаходить місця у складі для екс-півзахисника збірної України, й той регулярно залучається до ігор за молодіжний склад. На рахунку півзахисника п'ять матчів та чотири голи в цьому сезоні чемпіонату U-21.

Молодіжний склад «Дніпра» нині тренує колишній гравець «Динамо» Дмитро Михайленко, який виступав за «біло-синіх» із 1994 до 2001 роки й зіграв лише в чемпіонаті України майже 150 матчів за «Динамо». Тренерську роботу Михайленко розпочав у 2009-му році. Допомагають йому Володимир Багмут та Артем Куслій. Воротарів тренує незмінний страж воріт «Дніпра» 90-х – початку 2000-х Микола Медін.

Зазначимо, що у грі з «Динамо» через дискваліфікацію не зможе взяти участі захисник Олександр Сваток.

Остання зустріч команд: абсолютне фіаско «Дніпра»

Остання зустріч команд датована квітнем цього року. Тоді у складі команди Олександра Хацкевича на поле вийшли кілька гравців основної команди. На стадіоні «Динамо» ім. В.Лобановського «біло-сині» забили п'ять м'ячів, причому кожного разу відзначався інший гравець. Вже за рахунку 5:0 гості залишилися в меншості, проте більше в тому матчі динамівці не забивали.

Чемпіонат молодіжних команд. 26-й тур.

26.04.2013 р. Київ. Стадіон «Динамо» ім. В.Лобановського.

«Динамо» – «Дніпро» – 5:0 (3:0)

«Динамо»:
Бойко, Трубочкін, Братков, Ягодінскіс, Селін (Лукас, 46), Калитвинцев, Буяльський (к) (Цибульник, 56), Дуду (Маїк, 65), Цуріков, Алієв (Карп, 65), Мілевський (Кравець, 56).

«Дніпро»: Баштаненко, Бохашвілі (Васильєв, 79), Яковенко (Войцеховський, 54), Бабенко, Сваток (к), Конде, Кропивний (Чечеленко, 49), Лопирьонок, Мигунов (Г.Пасіч, 28), Блізніченко (Горбунов, 63), Є.Пасіч.

Голи: Цуріков (6, пас Дуду), Мілевський (9, пас Селін), Калитвинцев (18, пас Мілевський), Дуду (47), Лукас (53).

Попередження: Мілевський (26) – Сваток (24), Конде (36).

Вилучення: Сваток (74, повторне попередження).

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер