U-19. 15 тур. «Шахтар» – «Динамо» – 1:2. Звіт (+ВІДЕО)

U-19. 15 тур. «Шахтар» – «Динамо» – 1:2. Звіт (+ВІДЕО)

Матч проходив на «Арсенал-Арені» в Щасливому за важких погодних умов - багатоденний снігопад, який накрив Україну, тривав і під час поєдинку.

Перша 10-хвилинка для «Динамо» вийшла надвдалою – команда двічі поцілила у ворота суперника. За дві хвилини Євген Ісаєнко забив двічі. Спочатку форвард «Динамо» скористався передачею Вадима Мащенка, переправивши м'яча у ворота з близької відстані, а лише за хвилину подвоїв перевагу киян, довівши до логічного завершення швидку контратаку своєї команди.

Погода, зрозуміло, давалася взнаки. Поле, припорошене снігом, не давало можливості футболістам демонструвати свої найкращі якості, а показник браку в обох команд був високим. Продертися до штрафного майданчика реально було лише через верхові передачі, тому гравці часто били здалеку. Як правило, такі удари блокували захисники. У першому таймі голів більше не забивали.

Другий тайм став продовженням першого, малюнок гри принципово не змінився. «Шахтар» після перерви спробував активніше атакувати, але ряд об'єктивних причин звели всі ці спроби нанівець. Оборонятися за такої погоди набагато простіше, тому «Динамо» успішно робило свою справу. У контратаках у підопічних Ігоря Костюка також було кілька шансів, але до серйозної загрози воротам практично не доходило.

У середині тайму «Шахтар» усе ж таки знайшов доріжку до воріт «Динамо», скориставшись однією з позиційних помилок киян та погодними умовами. Голом за господарів відзначився Андрій Чирук.

Прекрасні моменти були у Владислава Наумця, але спочатку його «парашут» парирував голкіпер, а удар після кутового було заблоковано захисниками. У додатковий час Наумець міг вирішити результат протистояння на користь «Динамо», але не реалізував вихід віч-на-віч. В атаці у відповідь вже воротар киян Владислав Кучерук зробив сейв, зберігши рахунок на табло на користь «біло-синіх».

Перемога над прямим конкурентом дозволила «Динамо» обійти «Шахтар» та вийти на перше місце в турнірній таблиці чемпіонату U-19, набравши 37 балів!

03.03.2018. Чемпіонат U-19. 15 тур

«Шахтар» (U-19) – «Динамо» (U-19) – 1:2 (0:2)

«Шахтар»: Кучеренко, Конопля, Муравський, Мате, Павлиш, Меліченко, Холод, Чех, Криськів, Андрущенко (Чирук, 46), Кулаков (Кузьменко, 81).

«Динамо»: Кучерук, Дмитрук, Чуєв, Сирота, Білошевський, Наумець, Козиренко (Шулянський, 88), Мельничук, Мащенко, Ісаєнко (Надольський, 90), Ващишин.

Голи: Чирук (65) – Ісаєнко (8, 9).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер