U-19. 2-й тур фінального етапу. «Динамо» – «Зоря» – 1:0

U-19. 2-й тур фінального етапу. «Динамо» – «Зоря» – 1:0

Із цим суперником, як і з попереднім, у першому етапі динамівці не зустрічалися, тому гра обіцяла бути цікавою. Відзначимо, що через виклик до юнацької збірної України U-17 тренерський штаб динамівців не міг розраховувати на Івана Калюжного та Владислава Дубінчака.

У перші хвилини команди безуспішно шукали щастя біля воріт одна одної. У динамівців непогані забігання робив Нечай, добре чіплявся за м’ячі та доволі небезпечно пробивав по воротах Книш, зі стандартних положень загрожували воротам Оріховський та Нестеренко. На протилежній половині поля кілька разів у гру довелося вступати Маханькову після подач із флангів.

Загалом, дії захисників нашої команди були надійними та злагодженими. Але ближче до середини першого тайму більшість подій розвивалася все ж на половині поля «Зорі». Норенков неодноразово проходив захисників та віддавав загострюючі передачі або пробивав безпосередньо по воротах. Непоганий удар вийшов у Козака – ефектний сейв зробив воротар, у падінні кулаками вибивши м’яча. Більшість атак нашої команди розвивалися через фланги, які були дуже активними. Перевага господарів була помітною, але до забитих м’ячів у першому таймі це не призвело.



У дебюті другого тайму команди обмінялися небезпечними ударами, причому, варто зазначити, що вкотре ефективно зіграв Масалов, завадивши виходу суперника віч-на-віч із Маханьковим.

Ще одного разу врятував динамівський воротар після підступного удару з близької відстані. Тим часом біля протилежних воріт близькими до успіху були Книш та Ковбаса. А ще одного разу голкіпер «Зорі» Федоренко якимось дивом зреагував відразу на два удари в площину – спочатку у виконанні Тимчика, який регулярно активно підключався до атак, та добивання з близької відстані Ковбаси!

Старання динамівців були винагородженні на 75-й хвилині, коли Оріховський з району правого кута штрафного майданчика неперевершеним ударом спрямував м’яча точно в дальню «дев’ятку»! Гольовий пас записав на свій рахунок Михайличенко. У час, що залишився до фінального свистка, удари по воротах до свого активу записали Оріховський та Щебетун, а ефектний сольний прохід Книша ударом завершував Ковбаса, але рахунок більше не змінювався.

Чемпіонат U-19. 2-й тур, фінальний етап

18.03.2015. Чапаївка. НТБ «Динамо». 100 глядачів

«Динамо» – «Зоря» (Луганськ) – 1:0 (0:0)

«Динамо»: 12. Маханьков, 18. Тимчик, 2. А. Нестеренко, 15. Масалов, 13. Норенков (7. Щебетун, 67), 11. Нечай (4. Михайличенко, 67), 9. Приймак (к) (3. Чоботенко, 81), 8. Оріховський (9. Яровий, 90+1), 14. Ковбаса, 6. Козак (16. Лапа, 73), 10. Книш.

«Зоря»: 1. Федоренко, 2. Солдатенко, 3. Філінков, 5. Алантьєв, 4. Скворцов, 6. Шапочка (17. Кривчун, 81), 7. Жданов (14. Король, 46), 10. Васильченко, 11. Білоусов (к), 9. Романов, 8. Стеценко (15. Чернишов, 68).

Гол: Оріховський (75)

Попереджений: Чернишов (86).

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер