U19. 2 тур. «Динамо» - «Десна» - 3:0. Звіт

U19. 2 тур. «Динамо» - «Десна» - 3:0. Звіт

У дебюті поєдинку киянам удався швидкий гол. Забарний підключився до атаки своєї команди і увірвався до штрафного майданчика. Там, після короткої плутанини, м'яч проскочив повз захисників і відлетів до футболіста «Динамо», який і проштовхнув його в сітку.

Досить швидко «біло-сині» розвинули перевагу, при чому в аналогічному стилі, але вже на лівому фланзі. Вівчаренко підключився до атаки, дочекався пасу Шулянського і в дотик відправив м'яч точно в ближній кут воріт.

А фінальну крапку в таймі поставив Ванат. Форвард киян використав вихід сам на сам, пославши м'яч повз голкіпера на останній хвилині основного часу тайму. Гру було зроблено.

Другий тайм вийшов менш насиченим на події, не рахуючи великої кількості замін. Кияни кілька разів могли збільшувати рахунок, але весь час удача залишалася на стороні гостей. Свої моменти не використали Шулянський, Волошин, Михайленко та Велетень.

3:0 - легка, упевнена і результативна перемога підопічних Ігоря Костюка.

Чемпіонат U19. 2 тур

16.08.2019. с. Віта-Литовська, НТБ «Динамо». 100 глядачів

«Динамо» (U19) - «Десна» (U19) - 3:0 (3:0)

«Динамо»: Моргун, Скорко, Біловар, Забарний, Вівчаренко (Ярош, 79), Волошин, Велетень (Яцик, 59), Михайленко (к), Шулянський (Рязанцев, 73), Окоро (Глушач, 70), Ванат (Здирко , 81).

«Десна»: Сидоренко, Роговець, Мироніч, Зубашівський, Школьний, Ветоха, Бабор, Пискун (Бакун, 54), Заворотний (к), Грищенко (Фетісов, 71), Писанка (Панько, 77).

Попередження: Мироніч (8), Ветоха (19), Грищенко (37), Зубашівський (61).

Голи: Забарний (3), Вівчаренко (16), Ванат (45).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер