U-19. 21 тур. «Олімпік» - «Динамо» - 2:2

U-19. 21 тур. «Олімпік» - «Динамо» - 2:2

Початок поєдинку став для господарів дещо схожим на холодний душ. Вже на другій хвилині зустрічі Микола Шапаренко, опинившись спритнішим за всіх у господарському штрафному майданчику, відкрив рахунок у матчі. Через хвилину нашим хлопцям і зовсім вдалося розвинути успіх. На цей раз, скориставшись помилкою донецької оборони, відзначився Олексій Щебетун.

Гандикап у два м'ячі відіграти було набагато складніше, але підопічні Ігоря Климовського зовсім і не збиралися здаватися на милість переможцю. І незабаром їм вдалася просто блискуча атака. Масикевич пробив з розвороту потужно, сильно і точно – м'яч, немов куля на більярдному столі, ліг точно в нижній кут воріт.

З самого початку другої половини зустрічі ігровою перевагою заволоділи господарі, яким у підсумку вдалося зрівняти рахунок. За порушення правил проти Масикевича у ворота «біло-синіх» був призначений пенальті, який чітко реалізував Хомутов, розвівши голкіпера і м'яч по різних сторонах воріт – 2:2.

Надалі, незважаючи на всі спроби «олімпійців» вирвати перемогу, зробити їм у результаті цього так і не вдалося. Матч так і завершився внічию, яка з турнірної точки зору надала нашій команді більше перспектив у боротьбі за чемпіонство.

Чемпіонат U-19 2015/16. 21 тур

27.04.2016. м.Біла Церква. Стадіон «Зміна». 200 глядачів

«Олімпік» – «Динамо» – 2:2 (1:2)

«Олімпік»: Котляров, Пісковий, Єдинак, Щасливців (к), Козлов, Геловані (С. Шарай, 76), Варванін, Пуді (Соломкін, 85), В.Хомутов (Сірош, 80), В.Шарай, Масикевич.

«Динамо»: Маханьков, Кошелєв (Циганков, 46), Чоботенко (к), Калюжний, Дубинчак, Шепелєв (А. Козак, 87), Тарануха (Н. Кравченко, 71), Шапаренко, Смирний (Алібеков, 56), Б. Михайличенко, Щебетун (Удод, 59).

Голи: Масикевич (34), Хомутов (54, з пенальті) – Шапаренко (2), Щебетун (19).

Попередження: Єдинак (82) – Шапаренко (10), Дубинчак (18), Шепелєв (39), Чоботенко (53), Б. Михайличенко (67).

Вилучення: Дубинчак (62, повторне попередження).

* фотрепортаж гри на клубних сторінках у соцмережах ВКонтакте, Facebook, Google+, Twitter

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер