U19. 11 тур. «Динамо» - «Карпати». Звіт про матч

U19. 11 тур. «Динамо» - «Карпати». Звіт про матч

До матчу проти «Карпат» кияни підходили з двома втратами - через дискваліфікації поєдинок пропускали Ігор Костюк і півзахисник Вікентій Волошин.

Досить швидко гості вийшли вперед. Вже на 13-й хвилині Гудзинський отримав м'яч в штрафній «Динамо», обробив його і зовнішньою стороною стопи пробив у дальній від воротаря кут.

Раделицький, волею випадку, став автором результативної дії капітана киян Михайленко. Після прострілу гравця «Карпат» справа м'яч, влучивши в коліно Михайленко, зрикошетив у ворота.

До кінця тайму «біло-синім» вдалося відквитати один м'яч. В ході атаки «Динамо», після навісу зліва і гри головою від захисника гостей, м'яч відскочив до Надольського, який, з меж штрафного, пробив впритул зі стійкою.

Кияни активно почали другу половину зустрічі, але відігратися вдалося ближче до середини тайму, коли рефері призначив 11-метровий, чітко реалізований Ванатом.

Найімовірніше, мова йшла про епізод, коли захисник «Карпат», після навісу справа, в тому числі за допомогою руки вибив м'яча з власного штрафного. Система VAR, яка в цьому матчі вперше в Україні працювала в звичайному режимі, підказала Миколі Балакіну про порушення правил львів'янами.

2:2 - результативна нічия. Перша нічия «Динамо» в нинішньому розіграші чемпіонату U19.

Чемпіонат U19. 11 тур

01.11.2019. c. Віта-Литовська, НТБ «Динамо». 100 глядачів

«Динамо» - «Карпати» - 2:2 (1:2)

«Динамо»: Нещерет, Скорко, Біловар, Забарний, Вівчаренко, Надольский, Шулянський, Михайленко (к), Окоро (Бодня, 73), Ванат, Єфіменко (Велетень, 61).

«Карпати»: Горох, Мудрик (к), Калинчук, Слічний, Данилюк, Січ, Гудзинський (Іванюк, 90+3), Тлумак (Козак, 63), Сущак (Хлань, 55), Раделицький (Лісовик, 80), Мердєєв (Бей, 60).

Голи: Надольський (43), Ванат (72, з пенальті) - Раделицький (13), Михайленко (18, автогол).

Попередження: Надольський (87), Бодня (90+2) - Гудзинський (15).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер