U-17. «Дніпро» - «Динамо». Післяматчеві коментарі

U-17. «Дніпро» - «Динамо». Післяматчеві коментарі

Максим ЗАВГОРОДНІЙ: «Добре відпрацювала наша оборона»

- Перед матчем нас попередили про те, що суперник буде атакувати, тому для нас було важливо не пропустити. Тренери налаштовували нас дати бій, оскільки попередній матч у чемпіонаті ми їм програли 0:2 на виїзді. Тож це була для нас принципова гра, ми всі хотіли перемогти. «Дніпро» поступився у своєму першому матчі, і їм не залишалося нічого іншого, крім як грати вперед. Ми ж діяли другим номером, на контратаках, вичікуючи на свої моменти. Наші випади виходили достатньо гострими. У порівнянні з першим матчем проти «Карпат», сьогодні було набагато важче.

- Прокоментуй епізод із призначенням пенальті.

- Одинадцятиметровий удар був заслуженим. Незабаром після того, як ми повели у рахунку, я забив другий м'яч: мені дали пас, і залишалося тільки вдало вдарити з-за меж штрафного майданчика. На відміну від попереднього матчу, моментів, коли б я міг обіграти суперника, було не так багато, повторюся, ми діяли від оборони, а це непросто. Та й футболісти «Дніпра» перекривали фланги і центр, коли ми намагалися виходити в атаку.

- Після двох ігрових днів уже відчуваєте втому?

- Так, певний фон присутній, ноги трохи підсіли, та й поле не найкращої якості, та й гра відібрала багато сил. Добре відпрацювала наша оборона, зокрема Крістіан Біловар, Льоша Дмитров, інші хлопці. Перехід в команду U-19? Думаю, до цього готові всі хлопці, кожен дуже хоче туди потрапити, закріпитися, а потім заграти у першій команді «Динамо». Будемо старатися і все для цього робити.

Артем ШУЛЯНСЬКИЙ: «Сподіваюся, вдасться забити в наступних матчах»

- Грати було досить важко, сьогоднішній матч забрав багато сил і емоцій. «Дніпро» - непроста команда, вони весь час контролювали м'яч, розкривали фланги. Але, думаю, ми впоралися з їхньою атакою, в той же час створюючи свої моменти. Відразу після першого м'яча ми забили другий, а потім більше зосередилися на обороні. Вони намагалися відігратися, з'явилися провали у захисті, ми користувалися цими моментами, але реалізувати їх і забити ще більше не вдалося.

- Розкажи про момент, коли ти потрапив у штангу.

- Мені трохи не вистачило точності. Варто було ще трохи просунути м'яч і потім вже пробити точніше. Звичайно, хотілося б забивати у кожному матчі, сподіваюся, в подальших іграх це буде вдаватися.

Завтра на турнірі вихідний, присвятимо цей день повному відпочинку, відновленню та підготовці до третього ігрового дня, зокрема до матчу зі «Зміною-Оболонь».

- Що думаєш про цього суперника?

- Непроста команда, їхні виконавці дійсно грають у футбол, але, сподіваюся, ми зможемо перемогти.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер