U-17. Прикра поразка від «Тоттенхема»

U-17. Прикра поразка від «Тоттенхема»

Після впевненої гри з «Бенфікою» та розгромної поразки португальців, «Динамо», разом із каталонською «Барселоною», стали називати фаворитами турніру. Саме проти «Тоттенхема», першого суперника «Барселони», якого іспанці здолали з рахунком 1:0, в середу довелося зіграти динамівцям.

В першу чергу англійці відрізнялися від «Бенфіки» своїм зростом. Якщо у «орлів» майже всі гравці були зростом приблизно по 170 см, то за «Тоттенхем» виступають хлопці, які у свої 16-17 років досягли 185 см! Авжеж, усе це знав і наставник юних динамівців Олексій Дроценко, який на передматчевій розминці виглядав дуже сконцентрованим та серйозним.

Із перших хвилин зустрічі на поле вийшли ті ж 11 гравців, що й у матчі з «Бенфікою». Але якщо забити «орлам» вдалося ближче до кінця тайму, то тут «біло-сині» відкрили рахунок уже на п'ятій хвилині! На простріл зліва до штрафного майданчика англійців відгукнувся Артем Бесєдін, який у падінні замкнув пас на дальній стійці – 0:1.

Динамівці не зменшували обертів і могли забивати ще. Зокрема – Віктор Циганков (на фото), який мав відразу дві можливості.

Спочатку він наважився на удар зльоту з меж штрафного майданчика, але м'яч звалився з ноги, а потім у боротьбі із захисником «Тоттенхема» пробив поруч зі стійкою.

Після перерви англійці, які практично не атакували в першому таймі, почали грати куди активніше. Сталося це багато в чому завдяки Натану Одувві, який вийшов на заміну, та Джошуа Ономаху. Обидва високих півзахисники були дуже активними в центрі поля, хоча деякий час динамівцям вдавалося їх стримувати.

На жаль, результат зустрічі вирішився на останніх хвилинах гри. Спочатку Міллер, який також вийшов на заміну, виявився спритнішим за всіх у воротарському майданчику «Динамо» після подачі з кутового, буквально проштовхнувши «круглого» у ворота з кількох метрів.

Ще за хвилину Іродовський у підкаті збив Ономаха (на фото) у власному штрафному майданчику.

Рішення арбітра – жовта картка динамівцю та пенальті, який упевнено реалізував сам постраждалий.

Підсумок – втрата концентрації наприкінці зустрічі та прикра поразка команди Олексія Дроценка у грі з непоступливим «Тоттенхемом».

Кубок Спартака-2013. 2-й тур


10 квітня 2013 Москва. Тренувальна база «Спартака». 100 глядачів

«Тоттенхем» (Лондон) – «Динамо» (Київ) – 2:1 (0:1)

«Динамо»: 12.Леонард Архангелов, 17.Олег Іродовський, 2.Андрій Нестеренко, 6.Павло Лук'янчук, 3.Микита Карташов, 8.Павло Ориховський (к), 5.Владислав Приймак, 7.Артем Бесєдін, 19.Данило Саламаха (54, 14.Владислав Сокол), 9.Віктор Циганков, 21.Данило Книш (60, 18.Богдан Душин).


«Тоттенхем»: 1.Люк Макгі, 2.Коннор Ожильве, 3.Кейє Вінсент-Янг, 4.Кристіан Магхома, 5.Камерон Картар-Віккерс (к) (52, 9.Джое Притчард), 7.Ентон Волкс (31, 8.Філіо Лесняк), 10.Джошуа Ономах, 11.Кю Годдард (31, 16.Натан Одувва), 14.Ентоні Джорджіу, 15.Еммануель Санупе (41, 17.Вільям Міллер), 18.Шайон Харрисон.

Голи: Бесєдін (5) – Міллер (59), Ономах (60, з пенальті).

Попередження: Іродовський (60).

Турнірна таблиця після двох турів:

1. «Барселона» – 6 очок
2. «Спартак» – 4
3. «Динамо» – 3
4. «Тоттенхем» – 3
5. «Селтик» – 1
6. «Бенфіка» – 0

Андрій Недбайло з Москви

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер