U-17. «Динамо» – «Бенфіка» 4:1 (3:0)

U-17. «Динамо» – «Бенфіка» 4:1 (3:0)

Уперше в ньому бере участь і команда київського «Динамо».

Варто відзначити, що дебют у команди Олексія Дроценко вийшов просто чудовим. Саме матч «Динамо» та лісабонської «Бенфіки» відкривав ігрову програму змагань. Відразу варто відзначити, що за регламентом турніру один матч триває 60 хвилин (два тайми по 30 хвилин відповідно), а поєдинки проходять на синтетичному покритті.

Обидві команди розпочали зустріч дуже обережно, суперники придивлялися один до одного. Відігравши третину тайму, «Бенфіка» побігла в атаку. На 10-й хвилині по воротах пробивав Ромаріо Балду, а ще за дві хвилини – Гонсало Родригес. Обом ударам не вистачило влучності. Динамівці же відповіли навісом Віктора Циганкова з кутового та ударом головою Павла Лук'янчука, а також дальнім пострілом Артема Бесєдіна.

Найцікавіші події сталися в заключній 10-хвилинці першого тайму. На 21-й хвилині, після розпасовки на підступах до чужого штрафного майданчика, на ударній позиції опинився все той же Бесєдін, спрямувавши м'яча точно в сітку воріт. На 24-й хвилині Данило Книш, який діяв зліва в атаці, відмінно обробив м'яча після діагоналі з протилежного флангу, увірвався до штрафного майданчика, при цьому обігравши відразу двох захисників, а потім пробив у ближній кут. Але й це було не все. Лише за хвилину до завершення ігрового часу першої половини матчу Циганков вирішився на дальній удар, і не помилився – 3:0!

Другу половину зустрічі «біло-сині» розпочали не менш активно. Капітан команди Павло Ориховський увірвався до карного майданчика з правого флангу та пробив точно в дальній кут – 4:0! Незважаючи на рахунок, «Бенфіка» не збиралася здаватися й спромоглася відіграти один м'яч. Гонсало Родригес вивів віч-на-віч із голкіпером Перейру, який свій шанс використав на всі сто.

У час, що залишився, було проведено кілька замін як в однієї, так і в іншої команди. У «Бенфіки» добре увійшов у гру Ренато Санчес. Швидкий та технічний центральний півзахисник постійно тримав у напрузі оборону «Динамо» та спричинив чимало клопоту. Проте, рахунок матчу не змінився. Підсумок – перемога наших хлопців із рахунком 4:1.

У середу динамівці зіграють із «Тоттенхемом», який свій перший матч проводив із торішнім тріумфатором – каталонською «Барселоною».

Кубок Спартака-2013. 1-й тур.

9 квітня 2013 Москва. Тренувальна база «Спартака». 200 глядачів

«Динамо» (Київ) – «Бенфіка» (Лісабон) – 4:1 (3:0)

«Динамо»:
12.Леонард Архангелов, 17.Олег Іродовський, 2.Андрій Нестеренко, 6.Павло Лук'янчук, 3.Микита Карташов, 8.Павло Ориховський (к), 5.Владислав Приймак, 7.Артем Бесєдін (52, 18 .Богдан Душин), 19.Данило Саламаха (51, 14.Владислав Сокол), 9.Віктор Циганков, 21.Данило Книш (58, 11.Денис Норенков).

«Бенфіка»: 12.Фабіо Дуарте, 8.Ромаріо Балду (43, 9.Фабіо Ново), 2.Юрі Гомес, 18.Хілберто Перейра, 10.Гонсало Родригес, 3.Рубен Діас, 5.Юрі Рибейро, 6.Педро Родригес (31, 16.Ренато Санчес), 14.Франциско Родригес, 7.Ді Гонсалвес (58, 13.Віргіліо Пінту), 4.Реїс Франциско Феррейра (31, 11.Ауреліо Бута).

Голи: Бесєдін (21), Книш (24), Циганков (29), Ориховський (37) – Гілберто Перейра (38)

Попереджені: Бесєдін (31), Карташов (49) – Балду (28), Рибейро (44)

Андрій Недбайло з Москви


www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер