U-16. «Динамо» - О.К. ім. Піддубного. Післяматчеві коментарі

U-16. «Динамо» - О.К. ім. Піддубного. Післяматчеві коментарі

Максим Завгородній, автор переможного голу «Динамо» U-16:

- Нам було дуже важко, суперник добре оборонявся, але ми його «дотиснули». Слова тренера в перерві матчу добре вплинули на нас, наша гра змінилася на краще. Ми притиснули суперників, а вони зосередилися на обороні, тільки вибивали м'яч уперед. Важко діяти проти такої щільної оборони. Але в матчах саме такого рівня складності ми зростаємо.

Артем Махонін, капітан команди U-16 О.К. ім. Піддубного:

- З «Динамо» завжди цікаво грати, це найсильніша команда України. Ми витримали темп гри, але в кінці нам не вистачило сил, динамівці були трохи сильнішими. Але у нас попереду є ще дві гри, так що не все втрачено. Думаю, ми вийдемо до плей-офф.

Олексій Прилепов, старший тренер команди U-16 О.К. ім. Піддубного:

- Сьогодні була бойова гра. Ми добре знаємо суперника, готувалися до матчу. Трошки недотерпіли. У наших гравців було бажання, моменти, але динамівці були сильнішими. Втім, я залишився задоволений своїми підопічними. Для нас було важливо показати в матчі з «Динамо» хороший футбол, заявити про себе. Нам трохи не вистачило сил, а суперники в кінцівці гри включили швидкості, випустили на заміни хороших футболістів. У складі «Динамо» по сьогоднішній грі відзначив би Завгороднього, він свого часу тренувався у нас і перейшов в «Динамо», коли ми співпрацювали. Хороші у динамівців і фланги, та й вся команда, адже це команда збірників. Виділяти когось складно, усі 12-13 гравців основної обойми дуже сильні, перспективні.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер