ДЮФЛУ. U16. «Дніпро» - «Динамо» - 1:4

ДЮФЛУ. U16. «Дніпро» - «Динамо» - 1:4

Ця гра відбулася у критому манежі навчально-тренувальної бази «Дніпро» у Придніпровську. 

З перших хвилин команди почали демонструвати свій бойовий настрій, і вже на п’ятій хвилині перше попередження до свого пасиву записав динамівець Єременко. 

Гра була на зустрічних курсах, що невдовзі втілилось у доволі швидкі голи. 

Динамівці вдавалося до високого пресингу, і це принесло свої плоди. Тиснучи на суперників у чужому штрафному «біло-сині» змусили їх помилитися. Невдалу передачу захисника перехопив Ігор Горбач, який спокійно поклав м‘яч у дальній нижній кут воріт. 

Однак вже за хвилину господарі поля відігралися. Навіс зі штрафного з правого флангу на дальню стійку ударом головою замкнув Приступа.  

Та все ж підопічні Юрія Дмитруліна зовсім швидко знову вийшли вперед. Арбітр призначив справедливий пенальті за фол проти Довлатова, і Єременко впевненно реалізував 11-метровий. 

Динамівці заволоділи ініціативою і до перерви буквально обстріляли ворота господарів поля з різних позицій. Небезпечно били Царенко і Горбач, Довлатов міг результативно зіграти на добиванні, якби не потрапив у офсайд.  

На початку другого тайму команди діяли більш обережно, і моментів дещо поменшало. Динамівці контролювали хід гри, діючи вже з оглядки на перевагу в рахунку. Однак ця перевага буда мінімальною, через що гра була доволі напруженою. 

І лише за вісім хвилин до фінального свистка напруга спала, коли після стандарту з правого флангу й удару з-за меж штрафного Горбач відправив м’яч у сітку. Не встигли дніпряни прийти до тями як динамівці провели швидкий випад і після вертикального пасу Горбач опинився сам перед воротами та ударом з гострого кута переграв голкіпера, оформивши хет-трик. 

4:1 - впевнена перемога «біло-синіх».  

ДЮФЛУ. U16. Вища ліга. Група 2. 2-й тур

«Дніпро» - «Динамо» - 1:4

14.09.2019. НТБ ФК «Дніпро»

Склад «Динамо»: 13.Кочерга, 15.Канаєв, 3.Волковицький, 4.Філатов, 2.Єременко, 8.Бенедюк, 18.Мельниченко, 10.Давлатов (23.Магаляс), 5.Царенко (к), 22.Подоляк (17.Чубатий), 11.Горбач

Запас: 1.Ісаченко, 6.Анікєєв, 20.Бєлоусов

Голи: 0:1 - Горбач (11), 1:1 - Приступа (12), 1:2 - Єременко (19, з пенальті), 1:3 - Горбач (74), 1:4 - Горбач (76)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер