У стані суперника: перед матчем з «Динамо» «Рейнджерс» обіграв «Мазервелл»

У стані суперника: перед матчем з «Динамо» «Рейнджерс» обіграв «Мазервелл»

Суперник «Динамо» у 3-му раунді кваліфікації Ліги чемпіонів, «Рейнджерс», у суботу, 10 серпня, провів матч другого туру шотландської Прем’єр-Ліги проти «Мазервелла». 

Гра відбулася на «Гемпден Парк», де у вівторок «Рейнджерс» прийматиме і «Динамо». Перша домашня гра «рейнджерів» у сезоні на не рідному стадіоні (команда грає домашні матчі на стадіоні національної збірної, поки «Айброкс» на реконструкції) зібрала на трибунах без малого 50 тисяч глядачів. 

У порівнянні з першим матчем проти «Динамо» Філіпп Клеман зробив дві зміни у стартовому складі своєї команди. Вперше з перших хвилин вийшли два новачка команди літнього міжсезоння – Робін Проппер, який прийшов із «Твенте», та Вацлав Черни, орендований «рейнджерами» у «Вольфсбурга». Саме гравець національної збірної Чехії забив гол, який вирішив долю зустрічі. 

Господарі поля забили швидкий гол – на 13-й хвилині з передачі Діоманде відзначився Сір’єль Дессер. Проте вже за кілька хвилин Робін Проппер забив у власні ворота. 

Втім «рейнджери» досить швидко знову повели в рахунку – після передачі Джеймса Таверньє ефектний гол забив Вацлав Черни. Цей гол, забитий на 24-й хвилині, став останнім у грі – 2:1 на користь господарів поля. 

Команда Філіппа Клемана переважала суперника за всіма статистичними показниками, більше володівши м’ячем (56:44), завдавши більше ударів (21:7), в тому числі у площину (10:1), виконавши більше кутових (6:4). 

Склад «Рейнджерс»: Батленд – Таверньє, Суттар, Проппер (Балогун, 73), Їлмаз – Беррон, Діоманде (Дауелл, 82), Черни (Маккосленд, 57), Лоуренс (Стерлінг, 56), Райт (Матондо, 73) – Дессер. 

Фото rangers.co.uk

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер