У стані суперника. «Лаціо» перед поєдинком із «Динамо» поступився в Серії А

У стані суперника. «Лаціо» перед поєдинком із «Динамо» поступився в Серії А

Перший суперник «Динамо» по груповому етапу Ліги Європи, римський «Лаціо», провів черговий матч у Серії А.

У рамках 5-го туру «орли» гостювали у Флоренції, де зустрічалися з місцевою «Фіорентиною». Перший тайм залишився за гостями – на 41-й хвилині Тавареш навісив зі штрафного з лівого флангу, і Хіла з лінії воротарського майданчика головою пробив повз воротаря.

Однак уже в дебюті другого тайму господарі зрівняли рахунок. На 49-й хвилині Гудмундссон реалізував пенальті, призначений після того, як Гендузі необачно повівся у власному штрафному майданчику, наступивши на ногу супернику. Здавалося, що матч так і завершиться нічиєю, однак на останніх хвилинах арбітр призначив ще один 11-метровий за фол Тавареша фактично за лінією воріт, і Гудмундссон знову реалізував пенальті, принісши «Фіорентині» перемогу – 2:1.

«Лаціо» провів гру в такому складі: Проведель, Лаццарі (Марушич, 69), Патрік, Хіла, Тавареш, Кастровіллі (Ровелла, 61), Гендузі, Ісаксен (Чауна, 61), Діа (Педро, 68), Дзакканьї, Нослін.

Додамо, що після п’яти турів підопічні Марко Бароні посідають у турнірній таблиці сьоме місце (2 перемоги, 1 нічия, 2 поразки, різниця м’ячів – 9:8), поступаючись лідируючому «Торіно» чотирма балами. Саме з туринцями «Лаціо» зустрінеться в наступному турі, після зустрічі з «Динамо» в Лізі Європи.

* Фото ФК «Лаціо»

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер