В Ізраїль із двома новачками

В Ізраїль із двома новачками

На першому зимовому зборі в Ізраїлі в складі «Динамо» тренуватимуться два новачки. Це воротар Ярослав Годзюр і захисник Євген Хачеріді. Обидва футболісти мають українське громадянство.

Останнім клубом 22-річного Ярослава Годзюра (зріст 194 см, вага 88 кг) був самарські «Крила Рад». За першу команду воротар так і не зіграв, зате в турнірі дублерів у 2007 році провів 15 матчів (пропустив 11 м’ячів). До переїзду в Росію Ярослав виступав за українські команди «Металург» (Донецьк), «Газовик-Скала» (Стрий), «Спартак» (Івано-Франківськ).

У минулому році 20-річний Євген Хачеріді був основним захисником у команді першої української ліги «Волині». Фактурний гравець (зріст 195 см)добре грає головою, непоступливий у боротьбі, грамотний позиційно і володіє точним ударом. Також Євген може зіграти в центрі півзахисту.

У Ярослава Годзюра і Євгена Хачеріді є як мінімум два тижні довести Юрію Сьоміну свою профпридатність у «Динамо». Про те, як це у них виходить, а також докладніше знайомство з новачками читайте на нашому сайті найближчим часом.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер