Два дебюти і ювілей

Два дебюти і ювілей

Ярмоленко і Зозуля
Недільний поєдинок чемпіонату України між «Динамо» і «Ворсклою» був сповнений інтриги і тримав у напрузі глядачів до останньої атаки. Рятівною для динамівців виявилась остання хвилина зустрічі: Ярмоленко, який вийшов на заміну, виявився у потрібному місці у воротарському і забив вирішальний м’яч.

У середині другого тайму наставник «Динамо» Юрій Сьомін випустив на полу відразу двох дебютантів. На 63-й хвилині біло-синю футболку першої команди «Динамо» одягнули нападник Роман Зозуля, а через двадцять хвилин його напарник по амплуа Андрій Ярмоленко. Відрадно, що Андрію вдалось відзначитись у своєму дебютному матчі, уже через сім хвилин після виходу на поле.

Зазначимо, що в чемпіонаті 2007/08 в складі «Динамо» дебютувало п’ятеро виконавців: Ісмаель Бангура, Папе Діакате, Майкл, Роман Зозуля і Андрій Ярмоленко.

Значно солідніший ювілей відзначив Олександр Шовковський. Поєдинок проти полтавчан став 300-м для воротаря в чемпіонаті України. Серед нинішніх гравців «Динамо» Шовковський провів більше всього матчів.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер