Турпутівки від ПІЛОТУ власникам абонементів «Динамо»!

Турпутівки від ПІЛОТУ власникам абонементів «Динамо»!

Ми раді повідомити вам, що починаючи з матчу 10-го туру Прем'єр-ліги з львівськими «Карпатами» власники абонементів на матчі «біло-синіх» можуть не тільки дивитися футбол у виконанні улюбленої команди, а й мають можливість стати власниками туристичних путівок на двох у готель 5*!

Все це стало можливим завдяки компанії «ПІЛОТ», яка приєдналася до програми лояльності «Друзі Динамо» в рамках маркетингової діяльності Клубу.

Тепер напередодні кожного домашнього матчу чемпіонату України буде проводитися розіграш путівки, наданої компанією «ПІЛОТ».

Вперше його буде проведено 19 вересня о 15:00 за допомогою онлайн-програми random.org, до якої будуть внесені прізвища учасників (власників абонементів, які заповнили анкету). Переможцем стане той учасник, прізвище якого буде зазначено програмою в списку першим.

Хто не встиг стати власником абонемента, інформуємо, що придбати абонементи та заповнити анкети на сезон 2013/14рр. можна в касах стадіону «Динамо» імені В. Лобановського (вул. Грушевського, 3) або НСК «Олімпійський» (вул.Велика Васильківська, 55).

У п'ятницю 20 вересня протягом дня переможця буде проінформовано в телефонному режимі про те, що він виграв Приз від туристичної компанії «ПІЛОТ»  путівку на 7 днів для двох до Туреччини в готель 5*.

У неділю 22 вересня під час перерви матчу «Динамо» - «Карпати» відбудеться нагородження переможця, йому буде вручено сертифікат на отримання путівки від туристичної компанії «ПІЛОТ».

Фото та інформацію про переможця буде розміщено на офіційному сайті ФК «Динамо» (Київ), а також на сайті компанії «ПІЛОТ».

Для відома.

Компанія заснована в 1998 році. Сьогодні «ПІЛОТ» займає лідируюче місце в Україні з продажу авіаперевезень та туристичних послуг. 20 офісів компанії по всій Україні працюють за єдиними стандартами обслуговування клієнтів сім днів на тиждень.
Агентство «ПІЛОТ» акредитовано Міжнародною Асоціацією Авіаційного Транспорту (IATA). Штат висококваліфікованих співробітників нараховує більше 200 осіб.
Компанія «ПІЛОТ» – агентство корпоративного обслуговування повного циклу і надає клієнтам цілу низку послуг від авіаційних та залізничних квитків, готелів, туристичних послуг до розробки індивідуальних проектів по лінії MICE.
Наша головна цінність – наші клієнти, ми щиро піклуємося про наших клієнтів і надаємо високоякісний сервіс, позитивні емоції та економію коштів.

Детальна інформація: http://www.pilot.ua/ru/news/?category=4

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер