Відбувся турнір із футболу «Друзі Динамо»

Відбувся турнір із футболу «Друзі Динамо»

У турнірі взяли участь вісім команд. Серед них Фан-клуб ФК «Динамо» Київ, Фан-клуб братів Кличків, комерційний банк «Надра», ADIDAS, АМАКО, НІКО, PepsiCo-Украина та «Астеліт» (Life).

Матчі пройшли на базі ДЮФШ «Динамо» імені Валерія Лобановського 29 та 30 березня 2014 року. В перший день відбулось жеребкування, відповідно до результатів якого команди поділились на дві групи та провели по дві гри.

У другий день було зіграно завершальні матчі групового етапу, півфінали, матч за третє місце та фінал. Згідно з результатами ігор дипломи за участь у турнірі отримали команди «Надра», PepsiCo-Украина, АМАКО та «Астеліт» (Life).

Четверте місце зайняла команда групи компаній НІКО, яка в матчі за третє місце поступилася команді Фан-клубу братів Кличків. Друге місце посіла компанія ADIDAS, яку з рахунком 2:1 перемогла команда Фан-клубу ФК «Динамо» Київ, яка і стала переможцем турніру!

Найкращим бомбардиром став Олексій Новіков із Фан-клубу братів Кличків, а найкращим воротарем визнано Вадима Білошицького з команди переможців. Призи та пам’ятні дипломи переможцям та учасникам вручив знаменитий гравець «Динамо» Володимир Федорович Мунтян.

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер