Турнір «Наше майбутнє»: «Динамо» U9 вийшло до фіналу! (трансляція о 16:20)

Турнір «Наше майбутнє»: «Динамо» U9 вийшло до фіналу! (трансляція о 16:20)

За перемогу на турнірі продовжує боротися «Динамо» U9, яке очолює Сергій Величко.

Напередодні динамівці розпочали виступ у другому груповому раунді, перемігши «Тюмень» (1:0) та зігравши внічию з мінським «Динамо» (1:1).

У завершальній грі цієї стадії киянам протистояв «Мінськ-11». Враховуючи, що в іншій грі третього туру мінське «Динамо» розгромило «Тюмень» (4:0), динамівці за будь-якого результату проходили до півфіналу.

Разом з тим «біло-сині» продемонстрували яскраву атакувальну гру та здобули розгромну перемогу над мінчанами з рахунком 4:0. Відкрив рахунок Глеб Чумак, добивши м’яч у сітку після того, як той влучив у поперечину.  В іншому епізоді на добиванні не розгубився Олександр Вологдін, який забив другий м’яч. Красиві постріли Артема Причипелюка та Марка Пироженка довершили справу.

Динамо Київ - Тюмень - 1:0 (Чумак) ВІДЕО

Динамо Київ - Динамо Мінськ - 1:1 (Пироженко) ВІДЕО

Динамо Київ – Мінськ-11 – 4:0 (Чумак, Вологдін, Причипелюк, Пироженко) ВІДЕО

  1. Динамо Мінськ - 7 очок, м'ячі 7-1
  2. Динамо Київ - 7 очок, м'ячі 6-1
  3. Тюмень - 3 очки, м'ячі 3-5
  4. Мінськ-11 - 0 очок, м'ячі 0-9

У паралельній групі перше місце посів «Вятич», а друге «Ростов». Отже, у півфіналі київське «Динамо» зустрінеться з «Вятичем», а мінське – з «Ростовом».

«Біло-сині» здобули впевнену перемогу у півфінальній зустрічі над «Вятичем», з яким уже зустрічалися в першому груповому раунді. «Динамо» перемогло з тим самим рахунком – 2:0 – завдяки голам Марка Пироженка та Єгора Гоцуляка. Пироженко забив після класного флангового прориву та удару під поперечину, а Гоцуляк відзначився потужним пострілом ледь не з центра поля. Динамівці не дозволили супернику створити бодай щось біля власних воріт, натомість мали не одну нагоду, аби довести рахунок до розгромного. 

1/2 фіналу. Динамо Київ - Вятич - 2:0 (ВІДЕО)

У другому півфіналі в основний час «Динамо» Мінськ та «Ростов» голів не забивали, а в серії пенальті перемогу здобули мінські динамівці.

Тож у фіналі турніру о 16:20 зустрінуться два «Динамо» - київське та мінське.

Пряма трансляція буде доступна на сторінці каналу «Футбольні турніри» за цим посиланням.

Нагадаємо, кожен матч турніру складається з одного тайму, який триває 17 хвилин. Ігри проводяться на чверті поля. Команди складаються з 6-ти польових гравців та голкіпера. Дозволяється необмежена кількість замін.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер