Турнір на честь А.Гаваші (U17). ДЮСШ-15 - «Динамо» – 0:3 (+ ФОТО, ВІДЕО)

Турнір на честь А.Гаваші (U17). ДЮСШ-15 - «Динамо» – 0:3 (+ ФОТО, ВІДЕО)

Сьогодні в Ужгороді цілий день йшов дощ, тому гру зі стадіону «Автомобіліст» було перенесено на штучне поле стадіону «Авангард», а початок зустрічі з 18.00 на 19.00. Після першого поєдинку в групі проти УФК «Дніпро», у якому динамівці поступилися 0:1, у матчі з ДЮСШ-15 тренерський штаб нашої команди провів помітну ротацію у складі.

Суперник же, розчарований поразкою від угорського ФК «Варда» в першому турі 0:5, із самого початку спробував нав'язати свою гру нашій команді, але недовго. Поступово наші гравці перемістили гру на чужу половину поля та почали пристрілюватися з різних дистанцій, роблячи подачі з обох флангів. З кожною наступною атакою динамівці підбиралися все ближче до воріт суперника, а їхні атаки були все небезпечнішими.

Спочатку гостру подачу зліва виконав Хрипчук – захисник перевів м’яч на кутовий, згодом після удару динамівців м’яч із лінії воріт виніс захисник ДЮСШ-15, добре з розвороту пробивав Скрипник, але його удар заблокували, трохи невлучного удару завдав той же Хрипчук, справа пробивав Малиш.

Біля протилежних же воріт одного разу довелося вступати у гру Фастову, який упорався з ударом із лівого боку штрафного майданчика. Але це був лише епізод – ініціативою більше володіли динамівці, нагнітаючи ситуацію біля володінь номінальних господарів зусиллями Скрипника, Слободяна, Хрипчука та інших. Нарешті, їхні зусилля були винагороджені: Волошин отримав пас, промчався лівим флангом, трохи змістився у центр та прицільно пробив повз воротаря, вивівши свою команду вперед.

На емоціях динамівці продовжили атакувати, і через дві хвилини до воріт прорвався вже Скрипник і також свій шанс не змарнував, із середньої дистанції пославши м’яч по недосяжній для воротаря траекторії.

Надалі наша команда мала ще кілька можливостей, щоб збільшити свою перевагу, але з ударами Урсолова, Волошина, Слободяна справлялися захисники та воротар ДЮСШ-15. Але наприкінці тайму Волошин таки знайшов можливість довести рахунок до великого: він отримав перспективний пас, промчався лівим флангом та, так само як у першому епізоді, змістився в центр та послав м’яч точно у дальній кут воріт.

Як і в минулому матчі, під час перерви тренерський штаб «Динамо» провів одразу сім замін. Гра проходила в тому ж руслі: наша команда контролювала м’яч та багато атакувала. Усі моменти нашої команди можна довго перераховувати: Євтушенко, Попов, Тимошенко, Міщенко регулярно загрожували воротам, пробивали з різних дистанцій та позицій, але оборона та воротар ДЮСШ-15 діяли злагоджено і безпомилково. Лише ближче до кінця тайму господарі провели потенційно небезпечну атаку, але Фастов надійно забрав м’яч. Словом, незважаючи на те, що динамівці протягом тайму майже не залишали половину поля суперника, до фінального свистка рахунок більше не змінювався.

Свій наступний поєдинок на турнірі на честь А. Гаваші «Динамо» U17 проведе завтра, 15-го серпня, проти ФК «Варда» (Кішварда). Поєдинок пройде в Ужгороді на стадіоні «Автомобіліст» та розпочнеться о 18.00.

Турнір на честь А. Гаваші (U17). 2-й тур

14.08.2019. Ужгород, стадіон «Авангард» (третє поле). 50 глядачів

ДЮСШ-15 (Київ) - «Динамо» (Київ) – 0:3 (0:3)

«Динамо» (1-й тайм): 1. Фастов, 4. Дячук, 2. Броварський, 22. Малиш, 13. Єгоров, 17. Хрипчук (к), 11. Урсолов, 5. Скрипник, 16. Микитишин, 10. Волошин, 9. Слободян.

«Динамо» (2-й тайм): 1. Фастов, 4. Дячук, 2. Броварський, 22. Малиш (15. Опанасенко, 60), 8. Мисляй, 20. Міщенко, 19. Хацкевич, 7. Попов, 21. Бакушкін, 14. Євтушенко, 18. Тимошенко,

Голи: Волошин (23, 38), Скрипник (25).

*Відео Андрій Гісем

*Фото Анастасія Пензова, ФФЗ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер