Турнір на честь А.Гаваші (U17). «Динамо» - УФК «Дніпро» – 0:1 (+ВІДЕО)

Турнір на честь А.Гаваші (U17). «Динамо» - УФК «Дніпро» – 0:1 (+ВІДЕО)

Відзначимо, що місто Ужгород та його околиці вже вшосте поспіль приймають матчі цих змагань у двох вікових групах: U15 та U17. Щороку грає тут і «Динамо». Не раз наші команди ставали переможцями цих змагань. Зокрема, 2014-го року головний приз здобули 15-тирічні динамівці, а 2015-го перемогу святкували обидві вікові групи киян.

Відзначимо, що у змаганнях виступають дванадцять колективів, поділених на три групи. Команди цієї вікової категорії грають два тайми по 40 хвилин.

Для нашої команди змагання розпочалися із зустрічі з УФК «Дніпро» з однойменного міста.

Не пройшло і 10-ти секунд після стартового свистка, як динамівці провели першу атаку, яку недозволеним прийомом у власному штрафному майданчику був змушений зупиняти воротар «Дніпра», за що отримав попередження. Пенальті взявся виконувати Кирило Попов і спрямував м’яч у лівий від себе кут воріт, але вийшло не дуже сильно, і воротар у стрибку парирував м’яч. Надалі наша команда продовжувала діяти активно, притиснувши суперника до їхніх воріт. Але дніпряни добре захищалися, нейтралізуючи загрозу, яка виникала після подач із флангів та проходів по центру.

Ближче до середини тайму гра перемістилася у центр поля, де команди боролися за володіння м’ячем. А одного разу дніпрянам удався дуже небезпечний прохід до воріт динамівців, який ледь не призвів до взяття воріт, але з ударом суперника під поперечину впорався воротар Ігнатенко, який кулаками відбив м’яч. Виручив свою команду Денис і в моменті, коли вдало зіграв на виході, вчасно залишивши свої володіння, та ліквідувавши загрозу після верхової подачі з флангу. Біля протилежних воріт теж було неспокійно, і тепере уже воротарю номінальних гостей довелося демонструвати майстерність, реагуючи на удари динамівців із меж штрафного і воротарського майданчиків. Одного разу суперників навіть виручила стійка після удару Назара Волошина! А згодом вступати у гру знову довелося голкіперу. Словом, кияни багато та різноманітно атакували та нагнітали ситуацію біля воріт опонентів, але отримати з цього вигоду у вигляді забитого м’яча у першому таймі не вдалося.

Після перерви тренерський штаб «Динамо» провів одразу сім замін, і команда перейшла на гру у два нападники. Проте, активніше другу половину зустрічі розпочав УФК «Дніпро». Але знову безпомилково зіграв Ігнатенко, зреагувавши на небезпечний удар із близької відстані. Згодом кияни знову перехопили ініціативу та перемістили гру на чужу половину поля. Незважаючи на те, що з кожним разом наші хлопці підбиралися все ближче і ближче до воріт суперника, справа до останнього прицільного удару не доходила. Часто футболісти подовгу розігрували м’яч на підступах до штрафного майданчика замість гострої передачі уперед.

Що стосується УФК «Дніпро», то слід відзначити, що вони теж мали непогану нагоду вийти уперед – після виконання штрафного удару м’яч пролетів над самісінькою поперечиною. А найреальніший шанс відзначитися дніпряни втратили хвилин за п’ять до фінального свистка, коли виконували стандартне положення у метрі від лінії штрафного майданчика трохи лівіше від центра: з ударом у площину воріт впорався Ігнатенко, але м’яч знову відскочив до гравця суперника і тепер уже наш голкіпер парирував м’яч ногою.

А ось у наступному епізоді дніпряни вже не пробачили нашу команду: Кисіль, залишившись без нагляду пробив з лівого краю штрафного майданчика точно у дальній кут воріт – 0:1.

Свій наступний поєдинок на турнірі на честь А. Гаваші «Динамо» U17 проведе завтра, 14-го серпня, проти ДЮСШ-15 (Київ). Поєдинок пройде в Ужгороді на стадіоні «Автомобіліст» та розпочнеться о 18.00.

Турнір на честь А. Гаваші (U17). 1-й тур

13.08.2019. Ужгород, стадіон «Автомобіліст». 50 глядачів

«Динамо» – УФК «Дніпро» – 0:1 (0:0)

«Динамо» (1-й тайм): 12.  Ігнатенко, 15. Опанасенко, 4. Дячук, 8. Мисляй, 6. Баранюк, 17. Хрипчук (к), 11. Урсолов, 14. Євтушенко, 20. Міщенко, 10. Волошин, 7. Попов.

«Динамо» (2-й тайм): 12. Ігнатенко, 6. Баранюк, 2. Броварський, 15. Опанасенко, 8. Мисляй (13. Єгоров, 54), 5. Скрипник, 16. Микитишин, 18. Тимошенко,  9. Слободян, 21. Бакушкін, 22. Малиш.

Гол: Кисиль (78).

На 1-й хвилині Попов не реалізував пенальті.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер