Турнір на честь А.Гаваші (U-15). «Динамо» - «КАС 1909» (Австрія) – 7:0

Турнір на честь А.Гаваші (U-15). «Динамо» - «КАС 1909» (Австрія) – 7:0

Відзначимо, що місто Ужгород та його околиці вже вп’яте поспіль приймають матчі цих змагань у двох вікових групах: U-15 та U-17. Кожного року грає тут і «Динамо». Не раз наші команди ставали переможцями цих змагань. Зокрема, у 2014-му році головний приз здобули 15-тирічні динамівці, а у 2015-му перемогу святкували обидві вікові групи киян. Щоправда, варто підкреслити, що цього разу динамівці будуть на рік молодшими за суперників, адже на турнір приїхала  молодша академічна група – U-14 (хлопці 2005-го року народження) під керівництвом Олексія Дроценка та Євгена Ястребінського.

Відзначимо, що у змаганнях виступають дванадцять колективів, поділених на три групи. Команди цієї вікової категорії грають два тайми по 35 хвилин.

Для нашої команди змагання розпочалися із зустрічі з австрійською командою «КАС 1909» (Клагенфурт).

Динамівці розпочали зустріч активно, одразу притиснувши суперника до власних воріт. Кияни загрожували володінням австрійців як з гри, так і після подач від кутової позначки. Небезпечного удару завдавав Кузнецов, воротар впорався, на добиванні головою опинився Зоренко, але трохи промахнувся. Втім, менше, ніж через хвилину наші хлопці виконали ще один кутовий вже із протилежного флангу, австрійці, здалося, відбилися, але після продовження атаки другим темпом Григораш опинився на ударній позиції і вразив правий нижній кут.

Надалі номінальні гості дозволяли опоненту лічені рази переходити на свою половину поля, володіючи ініціативою та нав’язуючи свою гру. Скоро Зоренко опинився з м’ячем перед воротами правіше центру та у боротьбі із захисником знайшов можливість проштовхнути його у шпарину між воротарем та ближньою стійкою, подвоївши перевагу своєї команди. Через спекотну погоду у середині кожного з таймів арбітр робив паузу, щоб команди могли попити води.

В одному з моментів після виходу один на один Григораша «КАС 1909» врятував воротар, але і він виявився безсилим, коли через хвилину рахунок до великого довів Микитюк, перегравши його. Ближче до завершення тайму гості провели кілька потенційно небезпечних атак, але вони завершувалися дальніми та неточними ударами, А після виконання штрафного м’яч пролетів вище воріт. На протилежній половині поля з району лінії штрафного майданчика добре пробивав Кузнецов – трохи вище. Свисток на перерву арбітр дав у той момент, коли наш гравець впав у чужому штрафному майданчику після контакту із суперником. Це викликало обурення з боку, як гравців, так і батьків, які спостерігали за грою з трибуни.

Після перерви гра продовжувалася за тим же сценарієм: динамівці більшу частинну часу проводили в атаках, а суперник – оборонявся. Тож, наступний гол нашої команди став цілком логічним: Балаба з району 11-метрової позначки майстерно перекинув воротаря. Трохи вище воріт пробив Гусєв, добре прострілював з флангу Грохольський. В одному з моментів австрійців врятувала поперечина, яка прийняла на себе удар Балаби. А ось свій наступний момент Назар реалізував сповна, замкнувши головою подачу Ванди. Ще через кілька хвилин він реалізував пенальті, призначений за гру рукою. А остаточний рахунок встановив Дзень, із близької відстані пробивши воротаря.

Відзначимо, що свій наступний поєдинок на турнірі на честь А. Гаваші «Динамо» U-14 проведе завтра, 12-го серпня, проти СДЮСШОР (Ужгород). Поєдинок пройде у с. Минай на «Минай-Арені» та розпочнеться о 10.00.

Турнір на честь А. Гаваші (U-15). 1-й тур

11.08.2018. Ужгород, стадіон «Автомобіліст». 100 глядачів

«Динамо» – «КАС 1909» – 7:0 (3:0)

«Динамо» (1-й тайм): 1. Авраменко, 16. Краснов, 3. Балаба (к), 6. Жовтенко, 14. Білоконь, 5. Кузнецов, 15. Григораш, 7. Бойченюк, 8. Микитюк, 9. Могилевець, 10. Зоренко.

«Динамо» (2-й тайм): 1. Авраменко, 17. Цілик, 3. Балаба, 19. Ванда, 23. Михалів, 14. Білоконь, 21. Педченко, 5. Кузнецов, 20. Гусєв, 11. Грохольський, 2. Дзень.

Голи: Григораш (4), Зоренко (9), Микитюк (25), Балаба (47, 57, 62, з пен.), Дзень (65).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер