Турнір Лобановського виграла збірна ЗСУ

Турнір Лобановського виграла збірна ЗСУ

Було незвично людно і гамірно. Ажіотаж викликало аматорське змагання, яке організував Фан-клуб «Динамо» на чолі з його президентом Сергієм Михайленком. Тут відбувся щорічний турнір серед уболівальників пам'яті Валерія Васильовича Лобановського, який уже став традиційним.

Цього року взяли участь чотири колективи: команда Фан-клубу ФК «Динамо» Київ, команда Генерального штабу ЗСУ, збірна команда спортивних журналістів та команда компанії «Фанфудс».

У вирішальному, фінальному матчі зустрілися традиційні суперники, які вже добре знають один одного. Ймовірно, саме через цю обставину напруження боротьби і безкомпромiсна гра в основний час принесли безгольову нічию. У післяматчевій серії пенальті Збірна збройних сил України проявила більше майстерності, ніж команда фан-клубу «Динамо» 6:5, і здобула головний приз змагань.

Сергій Михайленко, президент Фан-клубу «Динамо» сказав стосовно турніру наступне:

- Це вже шостий за рахунком щорічний турнір пам'яті Валерія Лобановського серед вболівальників. Склад учасників щороку змінюється, раніше турнір проходив у грудні-січні, але в цей раз строки довелося трохи перенести. Ігри були напруженими, а переміг найсильніший.

Радий, що виграла команда Збройних сил України, я вітаю їх з цим, хлопці, дійсно, заслуговують цього успіху. Хочу подякувати всіх учасникам, а також Володимиру Мунтяну за те, що знайшов час приїхати на ігри та нагородити переможців.

Дякую організаційному комітету та хлопцям, які зробили все для того, щоб цей турнір відбувся.

Зізнаюся, маса емоцій. Раніше в цьому змаганні брав участь Сергій Ребров, тепер Віталій Рева, який грав за спортивних журналістів. Уболівальникам завжди приємно пограти проти професійного воротаря. Коли відбувається турнір такої великої людини, як Валерій Лобановський, дуже радує, що в ньому беруть участь і колишні футболісти, і вболівальники «Динамо» та «Шахтаря». Це свідчення того, що Валерій Лобановський – знакова фігура для всіх, для всієї України. Відчувалося загальне єднання. Це здорово! Сподіваюся, з таким же єднанням ми підтримаємо київське «Динамо» 24 лютого на матчі Ліги чемпіонів з «Манчестер Сіті». Наша команда повинна відчувати, що навколо неї є 12-й гравець.

Захід завершився бурхливим обговоренням подій на полі, спільним фотографуванням на згадку та церемонією нагородження. Відзначимо, що Кубок і призи команді-переможниці вручив заслужений ветеран київського «Динамо» Володимир Федорович Мунтян.

* фото А.Лукацький

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер