Турнір «Dynamo Kyiv Cup 2020»: враження динамівців (ВІДЕО)

Турнір «Dynamo Kyiv Cup 2020»: враження динамівців (ВІДЕО)

Його організаторами виступили ГО «Київська ліга дитячого футболу» і ДЮФШ «Динамо» ім. Валерія Лобановського. Після закінчення змагань тренери і футболісти динамівських команд поділилися враженнями від організації і рівня суперників:

Денис Голоколосов, тренер команди «Динамо» 2009 р.н.

- Ми вперше беремо участь у турнірі «Dynamo Kyiv Cup 2020», організація сподобалася. Суперники були і слабшими, і сильнішими, чим далі стадія, тим цікавіші і більш насичені ігри. Для хлопців знову вийти на поле після такої великої паузи, пов'язаної з карантином, дуже здорово. У них усіх горять очі, видно, що вони скучили за футболом.

Найбільш напружена гра на турнірі у нас була зі «Спартою» - дуже росла команда, тому матч із перших хвилин складався напружено. Але ми швидко відкрили рахунок, і далі вже все пішло, як потрібно, але напруга була присутня до останніх хвилин. А для другої команди найскладнішим був поєдинок із «Броварами». Раніше ми зустрічалися з ними в товариських іграх, але, коли матчі офіційні, відчуття зовсім інші. Також хороша команда «Скала», відразу видно, що у хлопців є розуміння гри. Матч сподобався і нам, тренерам, і дітям, ми могли як пропустити, так і забити самі. Вважаю, рахунок був заслуженим.

Повторюся, у плані організації нам усе сподобалося. Хотілося, щоб у майбутньому закінчився карантин і на цей турнір приїжджали зарубіжні команди, щоб він набув статусу міжнародного.

Сергій Бондар, старший тренер команди «Динамо» 2010 р.н.

- Такі свята потрібні, щоб діти перевірили свої здібності, щоб могли щось довести тренеру, показати, як вони ростуть і розвиваються. Ми раді, що є цей турнір і після карантину із задоволенням узяли в ньому участь.

Микита Кривулін, захисник «Динамо» (2009 р.н.)

- Мене вразили на турнірі шикарні поля і приємна, дружня атмосфера. А ще те, що в перший день турніру, коли ми грали з «Лідером», я забив красивий гол у «дев'ятку» лівою ногою. Перед іграми тренер нас мотивує, каже, що ми найкращі, що всі талановиті та здібні.

Данило Єрмак, півзахисник «Динамо» (2009 р.н.)

- Мені найбільше сподобалася гра з командою «Спарта», оскільки це сильний суперник, зі слабкими - не цікаво. Крім того, їм я забив свій найкращий гол на турнірі - після розіграшу кутового.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер