Турнір дублерів. Ми – чемпіони!

Турнір дублерів. Ми – чемпіони!

Дублюючий склад «Динамо» здобув легку перемогу над дублерами луганської «Зорі».

Уже на 6-й хвилині після подачі з кутового Імедіашвілі ударом головою відкрив рахунок у матчі. Через півгодини Бельгаузані майстерно виконав штрафний метрів із 23 – м’яч залетів точно в кут воріт «Зорі».

У другому таймі команди обмінялись голами. Спочатку Бельгазуані блискучим пасом вивів один на один із воротарем Воронкова, який своїм шансом скористався. Лише під кінець динамівці дещо розслабились, результатом чого став пропущений м’яч після подачі з штрафного.

Таким чином, набравши 72 очки, підопічні Юрія Калитвинцева і Геннадія Литовченка стали недосяжні для решти команд. Найближчий переслідувач, запорізький «Металург», має в своєму активі на 15 очок менше (не враховуючи поєдинок 27 туру проти «Арсеналу»), і за три тури до завершення турніру дублерів ніяк не зможе наздогнати киян.

Наші вітання всім гравцям, причетним до успіху, а також тренерському тандему Юрія Калитвинцева і Геннадія Литовченка. Так тримати!

Чемпіонат України. Перша ліга. Дублери. 27-й тур

"Динамо" – "Зоря" – 3:1

"Динамо": Годзюр, Пінчук (Люлька, 76), Прилепов (Родина, 84), Хачериди, Романчук, Імедашілі (Назарчук, 70), Бельгазуані, Майкл (Морозенко, 60), Коркішко, Олейник (Дієго Суарес, 46), Фаркаш (Воронков, 54).

Голи: Імедашвілі (6), Бельгазуані (31), Воронков (67) – Гордієнко (82).

Попередження: Імедашвілі (28), Коркішко (76) - Ховбоша (19), Бровкін (22).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер