Турнір дублерів. «Динамо» – «Таврія» – 7:0

Турнір дублерів. «Динамо» – «Таврія» – 7:0

Динамівські дублери здобули розгромну перемогу над одним із аутсайдерів – сімферопольською «Таврією». Відзначимо результативність нападника «Динамо» Романа Зозулі, який оформив хет-трік в останні десять хвилин матчу.

Після поєдинку наставник динамівських дублерів Юрій Калитвинцев дав коментар:

- Дуже приємно, що хлопці серйозно поставились до гри. Навіть ведучи в рахунку, наші підопічні продовжували показувати видовищний футбол, а ті моменти, які надавались, старались використати по максимуму.

- В останні десять хвилин матчу суперник розвалився і пропустив чотири м’ячі…

- Ні. Я б сказав, що це ми додали, аніж суперник розвалився. Тим паче, що ми ніколи не акцентуємо увагу наших гравців на опоненті, а намагаємось звернути їхню увагу на власну гру.

- Нападник Роман Зозуля оформив у цьому матчі хет-трік. Як би ви оцінили його гру?
- Приємно, що після тривалої паузи Ромі вдалось нарешті влучити у ворота суперника. Буквально днями ми розмовляли з ним, а також із Ярмоленко, акцентуючи їх увагу на тому, що вони давно не забивали. Відрадно, що хлопці прислухались до тих слів, і вже сьогодні відзначились забитими м’ячами.

"Динамо" – "Таврія" – 7:0

"Динамо": Загладько, Романчук (Імедашвілі, 46), Бутенін (Парцванія, 46), Хачеріді, Фартушняк, Дедечко, Бельгазуані (Фаркаш, 46), Майкл, Герасим'юк, Олейник, Ярмоленко (Зозуля, 46).

Голи: Ярмоленко (20), Герасим'юк (31), Фаркаш (52, пен), Зозуля (79, 80, 90), Майкл (85, пен).

На 5-й хвилині Олейник не реалізував пенальті (воротар).

Попередження: Майкл (59) - Катков (59).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер