Турнір на честь А.Гаваші U17. ДЮСШ (Тернопіль) - «Динамо» – 0:6

Турнір на честь А.Гаваші U17. ДЮСШ (Тернопіль) - «Динамо» – 0:6

У другому матчі на турнірі на честь Андрія Гаваші, який цими днями триває в Ужгороді та районі, динамо U17 (футболісти 2005-го року народження) зустрічалися з тернопільською ДЮСШ.

Сьогодні в селі Дерцен, де знаходиться база МФА «Мункач», поля якої приймають поєдинки турніру в групі «А», вночі та вдень йшов дощ, тому ввечері команди грали за комфортних умов – хмарної та прохолодної погоди. Після першого поєдинку в групі проти господарів - МФА «Мункач», у якому динамівці здобули перемогу з рахунком 4:0 у матчі з тернопільською ДЮСШ тренерський штаб нашої команди провів помітну ротацію у складі.

Суперник же, розчарований поразкою від угорського ФК «Варда» в першому турі 0:4, із самого початку спробував нав'язати свою гру нашій команді, але недовго. Не довівши свою атаку до логічного завершення, тернопольці пропустили стрімку контратаку, у завершальній стадії якої до воріт проривався Зоренко, але, попри те що суперників поблизу не було, влучити у площину воріт не зміг. А ось свій наступний момент динамівці реалізували: Микитюк майстерно виконав штрафний удар, призначений метрах у 20-ти від воріт трохи правіше від центру, закрутивши м’яч точно в дальній кут воріт.

Потроху кияни повністю перемістили гру на чужу половину поля, хорошого удару завдавав Дзень зліва – трохи вище воріт, а удар Білоконя суперники перевели на кутовий. Розіграш стандартного положення став результативним: після вдалої подачі, що послідувала після перепасовки, дальню стійку головою замкнув Ковальов, який набіг до воротарського майданчика.

Забезпечивши собі комфортну перевагу, номінальні гості розігрували комбінації на будь-який смак, відпрацьовуючи взаємозв’язки. ДЮСШ ж розраховувала на контратаки та стандартні положення. Кілька їхніх спроб навіть завершилася ударами по воротах, але гравцям бракувало влучності. Найреальнішу нагоду відзначитися тернопольці мали хвилин за 10 до свистка на перерву, коли виконували стандарт біля самого півкола перед штрафним майданчиком. Але і цього разу гравець, який підійшов до м’яча, послав його вище воріт.

Тим часом динамівці теж були близькими до того, аби забити. Зокрема, нагоди мали Білоконь, Микитюк та Ковальов, але те, що не змогли зробити вони, удалося Бойченюку, який забив м’яч «у роздягальню», найкраще за всіх розібравшись у штрафному майданчику та довівши рахунок до великого.

Щойно розпочався другий тайм, Сизонюк забив четвертий м’яч: динамівці розіграли кутовий, доставили м’яч на дальню стійку, де Єгор головою спрямував його у сітку. А ще за кілька хвилин пенальті заробив Янчишин, якого суперник збив із лівого боку власного штрафного майданчика. Одинадцятиметровий удар чітко та впевнено реалізував Гусєв. Незважаючи на те, що переможець у цій грі був зрозумілий, команди продовжували грати на високих швидкостях майже без центру поля.

Тернопольці не лише оборонялися, а й тікали в контратаки. Щоправда довести їх до логічного завершення не вдавалося, а ось динамівці реалізували ще один свій шанс. До взяття воріт привів ще один вдалий розіграш кутового: м’яч було доставлено до штрафного майданчика, продовжено політ на дальню стійку, звідки залишений без нагляду Гусєв головою спокійно спрямував його в сітку, оформивши дубль.

Незважаючи на більш ніж упевнений рахунок, до фінального свистка наші хлопці мали ще вдосталь нагод, щоб збільшити результат, але задовольнилися і шістьма точними ударами.

Свій заключний поєдинок на груповому етапі турніру на честь А. Гаваші «Динамо» U17 проведе завтра, 18-го серпня, проти угорського ФК «Варда» (Кішварда). Поєдинок теж пройде у с. Дерцен на полі бази МФА «Мункач» та розпочнеться о 18.00.

Турнір на честь А. Гаваші U17. 2-й тур

17.08.2021. с. Дерцен, база МФА «Мункач»

ДЮСШ (Тернопіль) - «Динамо» – 0:6 (0:3)

«Динамо» (перший тайм): 23. Старушко, 6. Котуха, 5. Федоренко, 19. Мітько, 17. Цілик, 26. Василець, 4. Ковальов, 8. Микитюк, 14. Білоконь, 2. Дзень.

«Динамо» (другий тайм): 1. Косач, 18. Сизонюк, 3. Балаба , 20. Гусєв, 6. Котуха, 19. Мітько, 24. Янчишин, 7. Бойченюк (15. Михайлів, 48), 11. Грохольський, 13. Кремчанін, 10. Зоренко.

Голи: Микитюк (9), Ковальов (19), Бойченюк (39), Сизонюк (43), Гусєв (54, з пен., 67).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер