Турнір на честь А.Гаваші U15. ДЮСШ-15 - «Динамо» – 0:3

Турнір на честь А.Гаваші U15. ДЮСШ-15 - «Динамо» – 0:3

У другому матчі на турнірі на честь Андрія Гаваші, який цими днями триває в Ужгороді та районі, динамо U15 (футболісти 2007-го року народження) під керівництвом тренерів Юрія Дмитруліна та Євгена Лозинського зустрічалися з київською ДЮСШ-15.

Сьогодні в селі Дерцен, де знаходиться база МФА «Мункач», поля якої приймають поєдинки турніру в групі «А», вночі йшов дощ, а зранку температура дещо знизилася, тож команди грали за комфортних умов.

Після першого поєдинку в групі проти господарів - МФА «Мункач», у якому динамівці здобули перемогу з рахунком 1:0, у матчі з ДЮСШ-15 тренерський штаб нашої команди провів ротацію у складі. Суперник був розчарований поразкою від угорського ФК «Варда» в першому турі 0:4, але нав'язати свою гру нашій команді не зміг. Уже на першій хвилині динамівці забили після подачі зі штрафного, коли головою м’яч у сітку спрямував Білий, але миттю раніше арбітр зафіксував офсайд у нашого футболіста, тож гол не був зарахований.

Надалі динамівці все ближче підбиралися до володінь суперника, гра переважно проходила на чужій половині поля. В одній з атак гравець ДЮСШ-15 недозволеним прийомом зупинив прохід Ільченка, і арбітр справедливо призначив пенальті. Одинадцятиметровий удар узявся виконувати сам постраждалий, але воротар із його ударом у кут воріт упорався. Утім, Олександр вчасно зорієнтувався та з другої спроби таки добив м’яча в сітку. Після цього кияни певний час продовжували вести гру під свою диктовку, але у середині тайму ДЮСШ-15 перевела гру до воріт Сьомки, гравці виконали кілька небезпечних стандартних положень та перспективно пробивали по воротах. Утім, захист динамівців діяв організовано та безпомилково. Наприкінці тайму наші футболісти не використали ще кілька моментів для взяття воріт, помиляючись при передачах та завершальних ударах.

Як і в першому поєдинку, після перерви тренерський штаб динамівців майже повністю оновив склад. Свіжі гравці з новими силами влаштували осаду воріт ДЮСШ-15. І знову суперники вимушені були фолити у власному штрафному майданчику, не встигнувши за Поповим. І Богдан чітко реалізував пенальті, подвоївши перевагу своєї команди. Згодом номінальні гості провели ще кілька чудових атак, які завершували не менш ефектними ударами, зокрема у виконанні Озимая та Губенка, але добре діяв воротар суперника.

Утім, незабаром динамівці досягли свого: після добре розіграної атаки м’яч від Губенка отримав Драган та метрів з 15-ти вразив ціль, довівши рахунок до великого. Надалі у гостей було ще вдосталь можливостей, щоб забити, але до фінального свистка рахунок більше не змінювався.

Свій заключний поєдинок на груповому етапі турніру на честь А. Гаваші «Динамо» U15 проведе завтра, 18-го серпня, проти угорського ФК «Варда» (Кішварда). Поєдинок теж пройде у с. Дерцен на полі бази МФА «Мункач» та розпочнеться о 10.30.

Турнір на честь А. Гаваші U15. 2-й тур

17.08.2021. с. Дерцен, база МФА «Мункач»

ДЮСШ-15 - «Динамо» – 0:3 (0:1)

«Динамо» (1-й тайм): 1. Сьомка, 5. Варивода, 6. Човгаленко (к), 3. Білий, 21. Дорошенко, 19. Белев’ят, 15. Черчукан, 11. Редушко, 7. Ільченко, 26. Губенко, 13. Богданов.

«Динамо» (2-й тайм): 23. Мойсеєв, 2. Рибак, 5. Варивода, 14. Михайленко, 4. Дехтяр, 11. Редушко (22. Макаров, 55), 10. Драган, 18. Озимай, 26. Губенко, 16. Букатий, 8. Попов.

Голи: Ільченко (11), Попов (44, з пен.), Драган (48)

Нереалізований пенальті: Ільченко (11).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер