Турнір на честь А.Гаваші U15. «Динамо» – «Варда» (Кішварда) – 2:1

Турнір на честь А.Гаваші U15. «Динамо» – «Варда» (Кішварда) – 2:1

У третій ігровий день на турнірі на честь Андрія Гаваші серед команд U15 «Динамо» під керівництвом тренерів Юрія Дмитруліна та Євгена Лозинського провело заключний поєдинок групового етапу проти угорського ФК «Варда» із Кішварди. За регламентом продовжують боротьбу за перше місце на турнірі три команди, що посіли перші місця у своїх групах, та найкраща з тих, які стали другими.

Ситуація в турнірній таблиці групи «А» склалася таким чином, що суперник мав у своєму активі 4 очки (одну перемогу з рахунком 4:0 над ДЮСШ-15 та нічию 2:2 із МФА «Мункач»), а динамівці здобули шість очок. Тож, щоб поборотися за перше місце у групі, яке дозволяло вийти у півфінал, підопічних Юрія Дмитруліна та Євгена Лозинського влаштовувала і нічия.

Але на такий результат динамівці грати не збиралися, утім, стартовий натиск суперника, здалося, їх здивував. В одній з атак наш воротар Петренко, намагаючись ліквідувати загрозу, порушив правила у своєму штрафному майданчику проти нападника «Варди», за що отримав від арбітра жовту картку, а команда суперника – право реалізувати пенальті. Із цим завданням добре впорався Островка, вивівши угорців уперед. Уперше на турнірі динамівцям довелося відіграватися. Вони з подвійною енергією пішли вперед та перемістили гру до воріт гостей. Але удари Богданова, простріли Ільченка та подачі зі стандартних положень у виконанні Драгана певний час до цілі не доходили.

Тим часом біля протилежних воріт Петренко врятував свою команду після удару суперника метрів із 20-ти по центру, витягнувши м’яч з-під поперечини та перевівши його на кутовий. Відчувалося, що у наших гравців не все виходило, адже всі їхні старання були нейтралізовані на підступах до штрафного майданчика чи вже у ньому. Але за хвилину до свистка на перерву кияни були винагородженні за свої старання. Індивідуально блискуче зіграв Богданов, який наважився на удар з-за меж штрафного майданчика метрів із 23-х та влучив точно в кут воріт, зрівнявши рахунок.

Щойно розпочався другий тайм, як прорив Богданова до штрафного майданчика суперника було зупинено недозволеним прийомом. Пенальті виконав сам Дмитро – воротар хоча й угадав напрям польоту м’яча, але відбити його не зумів, лише трохи доторкнувшись до нього. На куражі кияни створили ще кілька майже стовідсоткових моментів біля воріт угорців, зокрема виконали два поспіль кутових, але націленого удару по воротах не вийшло. Одного разу наші хлопці розіграли просто зразкову комбінацію, коли до воріт вийшли Богданов та Губенко. Перший не пошкодував м’яч та віддав передачу другому, але воротар суперника продемонстрував дива реакції, встигнувши виставити ногу та врятувати свою команду від пропущеного м’яча.

Зреагував він і на удар Михайленка головою після подачі кутового, спробу Озимая було заблоковано, а Губенко пробив вище. Решту часу динамівці продовжили володіти перевагою, заробили кілька небезпечних стандартних положень, після яких м’яч просто якимось дивом не опинявся у воротах. А завершився матч моментом біля динамівських воріт. Щоправда, на результат гри він не вплинув.

Тож «Динамо» U15, здобувши три перемоги та набравши максимальну кількість очок, посіло перше місце у своїй групі та вийшло до півфіналу. Завтра на турнірі Андрія Гаваші вихідний, а стикові поєдинки за право зіграти у фіналі відбудуться у п’ятницю, 20-го серпня.

Турнір на честь А. Гаваші U15. 3-й тур

18.08.2021. с. Дерцен, база МФА «Мункач»

«Динамо» – «Варда» (Кішварда) – 2:1 (1:1)

«Динамо»: 1. Петренко (23. Мойсеєв, 36), 4. Дехтяр (15. Черчукан, 67), 3. Білий (16. Букатий, 36), 14. Михайленко (5. Варивода, 57), 2. Рибак, 6. Човгаленко, 18. Озимай (19. Белев’ят, 67), 10. Драган (8. Попов, 36), 7. Ільченко (11. Редушко, 36), 26. Губенко, 13. Богданов (20. Бурлаков. 67).

Голи: Богданов (34, 36, з пен.) – Островка (5, з пен.)

Попередження: Петренко (4), Озимай (24).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер