Турнір на честь А.Гаваші U15. «Динамо» - МФА «Мункач» – 1:0

Турнір на честь А.Гаваші U15. «Динамо» - МФА «Мункач» – 1:0

У понеділок, 16-го серпня, на Закарпатті стартував міжнародний дитячо-юнацький футбольний турнір на честь Андрія Гаваші серед сімнадцятирічних та п’ятнадцятирічних футболістів.

Відзначимо, що місто Ужгород та його околиці вже всьоме приймають матчі цих змагань у двох вікових групах: U15 та U17. Щороку грає тут і «Динамо». Не раз наші команди ставали переможцями цих змагань.

Відзначимо, що у турнірі серед команд вікової категорії U15 виступають 12 колективів, поділених на три групи. Команди цієї вікової категорії грають два тайми по 35 хвилин. Для нашої команди під керівництвом тренерів Юрія Дмитруліна та Євгена Лозинського змагання розпочалися із зустрічі з господарями - МФА «Мункач» (Мукачево).

Динамівці, як завжди, з перших хвилин постаралися захопити ініціативу та взяти м’яч під свій контроль. Втім, кілька проходів до воріт суперника результативними не стали. Після цього команди обмінялися стандартними положеннями та у майбутньому швидко переходили центр поля, проводячи стрімкі випади. Богданов з гострого кута прострілював до воротарського майданчика – голкіпер «Мункача» м’яч забрав. А у наступній атаці голкіпер суперника небезпечно зіграв у власному штрафному майданчику проти того ж Богданова, який був першим на м’ячі, і арбітр призначив пенальті. Дмитро сам реалізував одинадцятиметровий удар, впевнено перегравши воротаря.

Ще у першому таймі варто відзначити удари Черчукана та Драгана, але нашим гравцям або не вистачало влучності, або надійно грав захист «Мункача». А після удару Ільченка м’яч і взагалі прийняла на себе поперечина, врятувавши мукачівців від другого голу! Загалом, кияни володіли ініціативою та більше часу проводили біля чужих воріт. Вони своєчасно вступали у відбір м’яча при його втраті та швидко переходили в атаку. Наприкінці тайму повз ворота пробив Губенко, і на перерву команди пішли за мінімальної переваги «Динамо».

У перерві тренерський штаб киян змінив майже увесь склад. Футболісти «Мункача» намагалися змінити хід поєдинку на свою користь, організувавши кілька досить небезпечних випадів до воріт Мойсеєва, але кияни діяли надійно та не дозволили супернику досягти мети. У середині тайму воротар мукачівців необачно зіграв руками за межами штрафного майданчика, за що отримав червону картку, а команда – небезпечний штрафний удар по центру воріт. Оскільки запасних воротарів у «Мункача» не було, у ворота став польовий гравець, і решту часу до фінального свистка команда провела ку меншості.

Стандартне положення взявся виконувати Попов, який метрів з 19-20-ти пробивав, здавалося, напевне, але влучив у поперечину! Через хвилину наша команда заробила ще один штрафний удар у безпосередній близькості до воріт суперника, але і з нього отримати вигоду не вдалося. Динамівці ще не раз завдавали ударів по воротах суперника, але Бурлакову, Макарову та Букатому не вдалося влучити у площину воріт. Але і одного забитого м’яча нашій команді вистачило, аби здобути першу перемогу на турнірі.

Свій наступний поєдинок на турнірі на честь А. Гаваші «Динамо» U15 проведе завтра, 17-го серпня, проти ДЮСШ-15 (Київ). Поєдинок теж пройде у с. Дерцен на полі бази МФА «Мункач» та розпочнеться о 10.00.

Турнір на честь А. Гаваші U15. 1-й тур

16.08.2021. с. Дерцен, база МФА «Мункач»

«Динамо» – МФА «Мункач» – 1:0 (1:0)

«Динамо» (1-й тайм): 1. Петренко, 2. Рибак, 14. Михайленко, 3. Білий, 4. Дехтяр, 6. Човгаленко (к), 15. Черчукан, 10. Драган, 26. Губенко, 7. Ільченко, 13. Богданов.

«Динамо» (2-й тайм): 23. Мойсеєв, 5. Варивода, 14. Михайленко, 3. Білий, 21. Дорошенко, 18. Озимай, 11. Редушко, 8. Попов, 20. Бурлаков, 16. Букатий, 22. Макаров.

Гол: Богданов (13, з пен.).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер