«Тун» – «Динамо»: погляд зі Швейцарії

«Тун» – «Динамо»: погляд зі Швейцарії

Президент ФК «Тун» Маркус Люті (на фото):

- Я був присутній на нашій виїзній грі з «Динамо». Кияни вийшли на поле з відмінним настроєм. Ми, в свою чергу, сподівалися, що наші суперники поставляться до гри недбало. Але вони цього не зробили. Наші гравці провели дуже непоказовий матч. Все було не так, як ми планували. Цьому посприяла й приголомшлива атмосфера стадіону в Києві. Тепер питання в тому, з яким настроєм наш суперник приїхав до Туна – ми сподіваємося, що з певною часткою самовпевненості.

Спортивний директор ФК «Тун» Андрес Гербер:

- Звичайно, ми спробуємо виграти. Але ми бачили гру «Динамо» в Києві – вони значно сильніші за нас! Синтетичне поле «Арена-Тун» є нашою перевагою. Але такі класні команди, як «Динамо», вміють грати й на «синтетиці». Тим паче, газон у нас високої якості. Тому невідомо, кому на штучному покритті буде зручніше грати.

Головний тренер «Туна» Урс Фішер:

- Ми будемо боротися, оскільки хочемо перемогти. Але для цього потрібно куди більше сміливості, ніж ми показали у Києві. Ми вже не можемо відсиджуватися в обороні, сподіваючись на те, що не пропустимо. Потрібно відійти від звичного стилю гри й продемонструвати свій атакуючий потенціал. Повірте, у нас він є.

www.fcdynamo.kiev.ua, фото www.bernerzeitung.ch

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер