ЦИТАЇШВІЛІ забив Сербії в еліт-раунді за збірну України U-19

ЦИТАЇШВІЛІ забив Сербії в еліт-раунді за збірну України U-19

Уже на 2-й хвилині півзахисник київського «Динамо» та синьо-жовтих Георгій Цитаїшвілі перевірив пильність сербського воротаря, а на 23-й його удар виявився влучним. На 36-й хвилині Сікан подвоїв перевагу збірної України, але за хвилину до перерви наші хлопці пропустили, причому, це був єдиний удар сербів у площину воріт у першій 45-хвилинці.

У другому таймі після удару Цитаїшвілі м'яч влучив у каркас воріт. А коли на 74-й хвилині у сербів сталося вилучення (за друге попередження поле залишив Белич), здалося, буде легше. Однак за три хвилини суперник отримав право на пенальті, і Влахович був точним. У підсумку – нічия 2:2.

Загалом, у матчі взяли участь четверо представників «Динамо». Окрім уже згаданого Цитаїшвілі, який провів на полі весь матч, також усі 90 хвилин зіграв півзахисник Богдан Білошевський, а хавбек Ярослав Надольський та нападник Владислав Супряга вийшли на поле у другому таймі.

Нагадаємо, що путівку до Вірменії, де з 14-го по 27 липня проходитиме фінальна частина Євро-2019, отримає тільки переможець групи.

23-го березня збірна України U-19 проведе свій наступний матч в еліт-раунді проти господарів – збірної Італії.

Еліт-раунд Євро-2019 (U-19). Група 7

Україна – Сербія – 2:2 (2:1)

Україна: Трубін, Агапов, Муравський, Снурніцин, Слива, Білошевський, Криськів (Желізко, 90+2), Кащук (Мудрик, 59), Цитаїшвілі, Сікан (Супряга, 72), Бондаренко (Надольський, 59).

Сербія: Гордич, Шехович, Єлічич, Павлович, Гаврич (Белич, 46), Каменович, Звеканович, Нешкович (Яковлевич, 88), Ступаревич (Тедич, 76), Влахович, Босич (Видосавлевич, 72).

Голи: Цітаішвілі (23), Сікан (36) — Влахович (45, 77, з пенальті).

Попередження: Білошевський (10), Муравський (26), Слива (89) – Звеканович (12), Белич (59), Тедич (84).

Вилучений: Белич (74, друге попередження).

*Фото – сайт ФФУ

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер