Цікава екскурсія на «Динамо» для вихованців школи-інтернату №15

Цікава екскурсія на «Динамо» для вихованців школи-інтернату №15

Вони пройшлися територією стадіону від колонади до головного корпусу, подивилися пам’ятники Валерію Лобановському та загиблим динамівцям під час Великої Вітчизняної війни.

Далі усі пройшлися музеєм, де дітей зустрів видатний динамівський ветеран Володимир Мунтян, який залюбки приділив час дітлахам. Він розповів маленьким гостям про кубки та перемоги команди його часів, присутні з цікавістю роздивилися фотографії визначних гравців нашої команди різних часів.

А потім усі зібралися у конференц-залі. Із захопленням поспілкувавшись з відомим футболістом та тренером, діти розповіли власні футбольні історії, отримали цікаві відповіді на свої питання, взяли автограф та сфотографувались на пам’ять. Після цього делегація зі школи-інтернату вирушила до роздягалень команд та вийшла до чаші стадіону. Завершилася екскурсія у приміщенні Фан-клубу, де кожен отримав подарунки від «Динамо» на згадку.

Діти не приховували своїх емоцій, усім дуже сподобалася екскурсія, адже вони палко вболівають за нашу команду на є частими гостями на домашніх поєдинках.

- Більшість наших дітей щиро цікавляться футболом та вболівають за «Динамо». – розповів учитель фізкультури Василь Матвєєв. – Частина з них, доросліші, виводили футболістів на останній матч київського «Арсеналу», коли той ще існував, який проходив саме на цьому стадіоні. Тож, частина хлопців вже бувала на ньому. Іншим також захотілося, тому ми звернулися до Фан-клубу «Динамо» з проханням організувати екскурсію для дітей, на що отримали миттєву згоду та запрошення.

Всього у нашій школі навчається близько 280-ти дітей, багато з них мають розумові відхилення, дехто навчається вдома. Є і такі здібні учні, які з червоним дипломом закінчують вищі навчальні заклади. На жаль, проявити себе у нашому суспільстві досить складно. Ми і самі часто приймаємо гостей з «Динамо» у себе. Також співпрацюємо із всесвітньою організацією ЮНІСЕФ, наші діти також виводили футболістів на матчі збірної України з Ізраїлем, Камеруном. Плануємо разом з «Динамо» зробити якийсь захід на день інваліда у першу неділю грудня. Запросимо гостей, якщо буде гарна погода, можна навіть зіграти на полі.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер